Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

"Kino Citadele" vīrietis nošauts, jo pārāk skaļi ēdis popkornu

© f64

Saistībā ar sestdienas vakara notikumiem kinoteātrī "Kino Citadele" aizturēts 1983.gadā dzimis vīrietis, informē Valsts policijā. Portāls Kasjauns.lv ziņo, ka slepkavība notikusi pārāk skaļas popkorna graušanas dēļ.

Savukārt nāvējoši sašauts 1968.gadā dzimis vīrietis. Vīrietis nogalināts no legāli nēsāta ieroča, turklāt, šāvējām oficiāli piederējuši vēl divi šaujamie. Policijai šobrīd ir pamats uzskatīt, ka šaušana notikusi savstarpēja konflikta dēļ. Uzsākts kriminālprocess. Citu publiskojamu jaunumu policijai šobrīd nav, tādi, visticamāk, būs pirmdien.

Jau vēstīts, ka sestdienas vakarā kinoteātrī "Kino Citadele" nošauts cilvēks. Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītāja Sigita Pildava pastāstīja, ka izcēlies "lokāls konflikts", kura laikā pielietots šaujamais. Šāvējs uz vietas aizturēts.

Vīrietis nošauts seansa laikā, un daudzi apmeklētāji sākumā pat nav apjautuši, kas notiek. Vīrietis nāvējoši ievainots filmas "Melnais gulbis" seansa beigās, kad tika rādīti titri un cilvēki ģērbās, lai dotos prom. Aculiecinieks teica, ka vīrieši sēdējuši blakus, pēdējā rindā. "Šķiet, konflikts notika kādu sīkumu dēļ," stāstīja aculiecinieks.

"Atskanēja šāviens, bija skaļš troksnis, un sākumā daudzi nesaprata, kas notiek. Tad kāds kliedza, vai zālē ir kāds ārsts, bet neviena ārsta, šķiet, tur nebija. Citi cilvēki sāka kliegt, lai kāds izsauc "ātros", nesenos notikumus atceras aculiecinieks. Viņš norādīja, ka šāvējs sākumā nemeties bēgt, tikai tad, kad atnācis apsargs, nozieguma izdarītājs centies aizmukt.