Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Vidzemē, pļaujot zāli, gājusi bojā meitene

Vidzemes pusē zāles pļāvēja radīta strāvas trieciena dēļ sestdien gājusi bojā 16 gadu veca meitene, aģentūra BNS uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Meitene ar trimeri pļāvusi zāli, taču trimera vads bijis bojāts, un jauniete saņēmusi strāvas triecienu. Izsauktā ātrās palīdzības mediķu brigāde cīnījusies par viņas dzīvību, tomēr slimnīcā meitene nomirusi.

Mediķi nav spējuši palīdzēt arī smagas traumas guvušajam Igaunijas pilsonim, kurš cieta ūdensmotociklu sacensību laikā Jelgavā. Ātrā palīdzība ieradusies piecu minūšu laikā un operatīvi nogādājusi sportistu slimnīcā, taču viņa dzīvību nav izdevies glābt. Otrs sacensībās cietušais ‒ 38 gadus vecs Latvijas pilsonis ‒ ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā Rīgā.

Zemgalē no jumta nokritis 28 gadus vecs vīrietis, kurš, iespējams, bijis alkohola reibumā. Viņš ar smagām traumām nogādāts slimnīcā Rīgā. Savukārt Pierīgā pa otrā stāva logu izkritusi trīs gadus veca meitene. Viņa hospitalizēta ar galvas un rokas traumu.

Latgalē 43 gadus vecs vīrietis smagi sazāģējis pirkstus un nogādāts slimnīcā. Savukārt 50 gadu vecu sievieti sadzēlušas aptuveni 20 bites. Mediķi viņai snieguši pirmo palīdzību un specifiskus medikamentus, sievietei kļuvis labāk, un viņa no hospitalizācijas atteikusies.