Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Par partijas "Latvijai un Ventspilij" priekšsēdētāja vietniekiem ievēlēti Blumbergs un Vītoliņš

Politiskās partijas "Latvijai un Ventspilij" valdes sēdē valdes locekļi no sava vidus ievēlējuši divus partijas valdes priekšsēdētāja vietniekus - Gunti Blumbergu un Jāni Vītoliņu, nra.lv informēja "Latvijai un Ventspilij" biedrs Juris Krilovs.

Blumbergs un Vītoliņš ir arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieki.

Atbilstoši partijas statūtiem partijas valdes kompetencē ir no biedru kopsapulces ievēlēto valdes locekļu vidus ievēlēt partijas valdes priekšsēdētāja vietniekus. Partijas valdes priekšsēdētājs un divi viņa vietnieki ir tiesīgi pārstāvēt partiju atsevišķi. Cits valdes loceklis pārstāv partiju kopīgi ar deviņiem valdes locekļiem.

Kā jau iepriekš ziņots, 15.janvārī Ventspilī notika politiskās partijas "Latvijai un Ventspilij" biedru kopsapulce, kurā partijas biedri ievēlēja partijas valdi 13 locekļu sastāvā un par partijas valdes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēja ilggadējo Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu.

Partijas valdē darbojas astoņi pašreizējie Ventspils pilsētas domes deputāti - Lembergs, Vītoliņš, Blumbergs, Didzis Ošenieks, Dainis Gīlis, Aigo Gūtmanis, Ilze Buņķe un Jānis Vucāns, kā arī Ventspils Brīvostas pārvaldnieks Imants Sarmulis, Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze, Olimpiska centra "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis, Ventspils 3.vidusskolas direktore Vera Šengelija un Ventspils Digitālā centra projektu vadītājs Kristians Jacevičs.

Politiskā partija "Latvijai un Ventspilij" dibināta 1994.gada 10.martā Ventspilī.