Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Aivara Lemberga darbību pozitīvi vērtē 83% Ventspils pilsētas iedzīvotāju

Vairāk nekā 4/5 no ventspilniekiem (83%) kopumā pozitīvi novērtējuši Domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga darbību. „Ļoti pozitīvi" Domes priekšsēdētāja darbību novērtējuši 28%, „pozitīvi" – 55% ventspilnieku, bet „negatīvi" vai „ļoti negatīvi"– 4 % aptaujāto.

66% ventspilnieku pozitīvi novērtējuši arī Domes priekšsēdētāja 1.vietnieka infrastruktūras jautājumos Jāņa Vītoliņa darbu. Vairāk nekā puse aptaujas dalībnieku kopumā pozitīvi novērtējuši arī Didža Ošenieka (55%) un Gunta Blumberga (50%) darbu.

Savukārt negatīvus vērtējumus iedzīvotāji visbiežāk snieguši, vērtējot Jeļenas Garbuzovas (16%), Vladislava Šafranska (11%) un Aleksandra Mirvja (10%) darbu.

Aptaujas dati liecina, ka 4/5 ventspilnieku (80%) atturējās novērtēt Daces Kornas darbu (atbildes „neesmu dzirdējis par viņu" un „grūti pateikt"). Vairāk nekā divas trešdaļas ventspilnieku nevarēja novērtēt arī Ivara Landmaņa (74%), Aigo Gūtmaņa (70%), Jeļenas Garbuzovas (68%) un Vladislava Šafranska (67%) darbu.

Veiktajā telefonaptaujā kopumā tika izjautāti ar nejaušās izlases metodi atlasīts 601 ventspilnieks vecumā no 18 gadiem. Aptauja par Ventspils pilsētas domes darbu tiek veikta regulāri – divas reizes gadā.