Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Bezmaksas izdevumā "Štokenberg, pietiek!” tiks atmaskota tieslietu ministra darbība

Apkopojot portāla pietiek.com publikācijas par pašreizējo tieslietu ministru Aigaru Štokenbergu, tās tiks izdotas 140 tūkstošus eksemplāru lielā tirāžā un jau vistuvākajā laikā šis bezmaksas izdevums tiks nosūtīts visiem vēlētājiem Zemgalē, apgabalā - kur 11. Saeimas vēlēšanās šis politiķis ar pirmo numuru startē partijas Vienotība sarakstā.

Izdevums tiks deklarēts KNAB, izplatīšanas izmaksas – nepilni 1900 lati.

Šo astoņu lappušu izdevumu ar nosaukumu „Štokenberg, pietiek!” par saviem līdzekļiem izplatījusi ar politiku nesaistīta privātpersona, kura no portāla pietiek.com saņēmusi atļauju bez maksas izmantot un izplatīt drukātā formā pietiek.com publikācijas par Aigaru Štokenbergu un citiem Latvijas politiķiem.

Informāciju par šīs privātpersonas identitāti iespējams pieprasīt Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā, kam tā saskaņā ar likumu deklarējusi savus tēriņus par šī izdevuma izplatīšanu – Ls 1855,99 (ar PVN).

„Portāla auditorija mēnesi pēc mēneša pieaug, taču, protams, ne katram Latvijas reģionu iedzīvotājam ir ikdienā pieejams internets. Tāpēc mēs esam ļoti iepriecināti par šo privātpersonas soli, kas ļauj ar portāla publikācijām iepazīstināt arī šo auditoriju. Tas ir īpaši nozīmīgi vēlēšanu priekšvakarā, kad informācija par cilvēkiem, kuri ļoti vēlas tikt pie deputāta mandāta, sabiedrībai ir īpaši būtiska,” saka pietiek.com pārstāvis L. Lapsa.

„Aigars Štokenbergs pēdējā laikā nav spējis vai vēlējies sniegt sabiedrībai godīgas atbildes ne par savu uzņēmumu un personiskajām nodokļu apiešanas shēmām, ne par personiskās kabatas stādīšanu augstāk par valsts vajadzībām un nodokļu maksājumiem, ne par iespējamām koruptīvajām shēmām saistībā ar tagadējā ministra dārgo mediju treniņu Londonā, ne par iemesliem, kāpēc viņš ir tik ieinteresēts, lai netiktu uzrakstīta grāmata par Jutu Strīķi. Tāpēc ir tikai taisnīgi, ja tieši potenciālie politiķa vēlētāji tagad iegūst par šiem faktiem vispilnīgāko informāciju un uz tās pamata izdara savu izvēli,” piebilst L. Lapsa.