Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

PIEREDZE: Nepatīkams atgadījums Liepājas reģionālajā slimnīcā

© F64, ilustratīva bilde

“Liepājas reģionālās slimnīcas Uzņemšanas nodaļā nav kārtības,” savā vēstulē portālam liepajniekiem.lv raksta kāda sieviete: “Mani šā gada 6.jūnijā uz slimnīcu ar Ātro palīdzību nogādāja pēc tam, kad es poliklīnikā, pēc ārsta apmeklējuma, pamežģīju kāju.”

\Viņa stāsta, ka slimnīcā savainotajai ekstremitātei veikts rentgens, pēc kā sākušies nepatīkamie piedzīvojumi: “Medicīnas darbiniece ļoti nelaipni, pat rupji, iedeva man papīra lapas ar rentgena rezultātiem, strupi pateica, ka nekas nav lauzts, lai eju uz kasi maksāt par manipulāciju.”

“Palūdzu izsaukt ārstu, lai nofiksētu pamežģīto pēdu, jo man bija ļoti stipras sāpes. Darbiniece atkal rupji atbildēja. Taču, par laimi, bindi sameklēja, apsēja kāju un kliedza, lai mani ved uz kasi,” tā sieviete: “Sāku raudāt. No sāpēm un no pazemojuma.”

Viņa stāsta, ka nācies zvanīt vīram invalīdam: “Lai viņš brauc man pakaļ - gan mani savākt, gan apmaksāt rentgenu, jo man līdzi tik daudz naudas nebija."

Sieviete ir neizpratnē: “Vai tad nevarēja normāli pateikt, lai rēķinu apmaksāju nākošajā dienā? Vai palīdzēt izsaukt kādu no tuviniekiem, kas man palīdzētu nokļūt mājās?”

“Paziņas pēc maniem piedzīvojumiem Liepājas reģionālajā slimnīcā nu smejas, ka šādas situācijas, kā man, šajā ārstniecības iestādē esot norma,” piebilst kundze.

Liepājas reģionālās slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase, lūgta komentēt sievietes vēstuli, portālam skaidroja: “Diemžēl sūdzība ir anonīma. [...] Līdz ar to ir neiespējami noskaidrot konkrētajā atgadījumā iesaistītās personas un pārbaudīt aprakstītās situācijas patiesumu."

Avots: liepajniekiem.lv