Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Reģionos \ Ikšķile

Meidrops – cilvēkiem, kuri nesteidzas

© Ojārs Lūsis

Sasniegumi un tieksme pēc labākas dzīves prasa pūles, bet svarīgi šajā skrējienā nepazaudēt sevi un neizdegt, kas kļūst par aizvien izplatītāku problēmu.

Mirklis atpūtas un miera nereti ir labākās zāles, kā atgūt enerģiju un dzīvesprieku. Patīkamus mirkļus un jaukas atmiņas par lieliski pavadītu laiku sola atpūtas komplekss Meidrops, kas atrodas Ikšķilē, gleznainā vietā – pašā Daugavas krastā, pavisam tuvu Rīgai – tikai 27 km attālumā.

Šā gada jūlijā atpūtas kompleksam Meidrops apritēs astotā pastāvēšanas jubileja. Kā stāsta tā īpašniece Sarmīte Grahoļska, Meidrops ir ģimenes uzņēmums, kura uzturēšanā un pilnveidošanā tiek ieguldītas lielas pūles. "Tā ir mūsu dzīve, vaļasprieks un darbs – viss kopā," viņa saka.

Atpūtas komplekss saviem viesiem piedāvā mājīgus un ar visām ērtībām nodrošinātus numuriņus (iespējams izguldīt līdz pat 50 viesiem – aut.), banketu zāli semināru, prezentāciju, svinīgu banketu, jubileju, kāzu rīkošanai, gardas maltītes restorānā, kā arī iespēju izbaudīt ūdens sniegto relaksāciju SPA kompleksā.

Sev tīkamas nodarbes Meidropā atradīs arī aktīvās atpūtas cienītāji – vasaras sezonā iespējams uzspēlēt dažādas sporta spēles, piemēram, kroketu, volejbolu un citas – pēc viesu izvēles. Savukārt tie, kuri priekšroku dod līdzi jušanai un vērošanai no malas, var iegādāties gardumiem pilnus piknika grozus un ieturēt maltīti brīvā dabā.

"Meidropu labprāt izvēlas kā vietu, kur svinēt kāzas. Sevišķi iecienīti ir akmeņi, pie kuriem jaunais pāris un viesi labprāt fotografējas, arī šūpolēs daudzi izšūpoti," smaidot stāsta Sarmīte Grahoļska. Par akmeņiem ir savdabīgs stāsts, ko atklāj restorāna īpašniece Zita Grahoļska. Izrādās, tiem piemīt spēcīgs enerģētiskais starojums, ko sajutis ne viens vien dziednieks. Meidropā vairākkārt notikuši semināri, kuros piedalījušies cilvēki ar īpašām spējām. "Viņi atzina, ka esam kompleksu ierīkojuši ļoti labā vietā – šeit valda pozitīva enerģija, un to, šķiet, jūt arī mūsu viesi. Vairākkārt esam mēģinājuši rīkot dažādus izklaides pasākumus ar mūziku un dejām, bet cilvēkiem tie īsti pie sirds negāja. Viņi pie mums brauc baudīt mieru un to, ko spēj dot skaistā daba."

Zita Grahoļska neslēpj, ka intensīvi tiek domāts par kompleksa attīstīšanu un esošā piedāvājuma pilnveidošanu, tāpēc viens no nākotnes plāniem ir skaista dārza ierīkošana – dažādi košumkrūmi un to veidoti labirinti, kas piemēroti nesteidzīgām pastaigām.