Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Turpmāk Sporta avīze vēl dinamiskāka

© Mediju nams

Sporta avīze kopš šī gada sākuma tiek izdota vienu reizi mēnesī. Žurnāls sastāv no trīs lieliem tematiskajiem blokiem: komentāri un sporta notikumu analīze; intervijas ar sportistiem un stāsti no viņu profesionālās ikdienas aizkulisēm; praktisko sporta padomu sadaļa gan iesācējiem, gan amatieriem.

„Līdzi ar Latvijas sportu jauneklīgāki un mūsdienīgāki ar jaunāko numuru kļūstam arī mēs! Laikmetā, kad īpašas viedtālruņu kabatas tiek šūdinātas pat dāmu vakarkleitām un kungi Rīgas ielās savas planšetes nēsā, pasistas padusē kā padomju laikos brūnos portfelīšus, Sporta Avīze piedāvā iespēju savus gadžetus ņemt talkā arī mūsu žurnāla lasīšanas procesā- līdzās nodrukātajam vārdam vai attēlam ar to palīdzību paverot sev skatienam ko vairāk. Šajā gadījumā tehnoloģijas mums vienkārši ļauj īstenot to, uz ko tiecamies jau no pirmās iznākšanas dienas, un žurnāla moto atzīmētās īpašības- tuvāk un dziļāk- tādējādi iegūst jaunu dimensiju- aicinot ienirt kādā fotogrāfijā, liekot tai atdzīvoties un pastāstīt vēl vairāk, nekā ļauj papīrs,” stāsta Sporta Avīze galvenais redaktors Ingmārs Jurisons.

Jaunākajā Sporta avīze SEPTEMBRA numurā:

“Karjera pamazām gāja uz augšu, bet pazuda Latvijā bokseri, kas vēlētos ar mani sparingot. Vārda vistiešākajā nozīmē – nositu viņu gribēšanu...” atklātā sarunā par sportu un dzīvi atklāj Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis.

KTM komandu motokrosā dēvē par Čempionu fabriku. Tā var izvēlēties jebkuru braucēju uz šīs planētas, bet izvēlējās 17 gadus vecu latviešu puiku no laukiem. Tagad Pauls Jonass ir liftā uz Everestu.

Mazā Rebeka ļoti labi spēlēja klavieres, taču kādu dienu atnāca mājās un pateica vecākiem, ka turpmāk labāk cels svarus. Šobrīd viņa ir spēcīgākā sieviete Latvijā un gatavojas Riodežaneiro spēlēm.

Spēja lidot vienmēr ir bijis nepiepildīts cilvēka sapnis, un Kristaps Dārgais tam ir tuvāk nekā jebkurš no mums. Viņa rokās basketbola bumba un grozs top par mākslasdarbu.

Žurnāls ir pārdošanā lielākajās preses tirdzniecības vietās, kā arī ir pieejams abonēšanai.