Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Sestdien Kalnciema kvartālā gaidāms Adventes tirdziņš

© F64

29.novembrī Kalnciema kvartālā būs Adventes laikam veltīts tirdziņš, kurā būs iespēja pašiem izveidot savus vainagus un svētku rotājumus.

Sagaidot pirmo Adventi, Adventes tirdziņā no plkst.10:00 līdz 16:00 varēs iegādāties krāšņus, mūsdienīgus un vienlaikus tradicionālus Adventes vainagus. Tirdziņa piedāvājumā arī vietējo ražotāju sveces un svētku rotājumi. Pirmoreiz šajā sezonā tirdziņā būs karstvīns!

Bērniem kopā ar skautiem un gaidām būs iespēja darināt un izrotāt pašiem savu adventes vainadziņu. Darbnīca norisināsies no plkst.10:00 līdz 16:00 Kalnciema kvartāla teritorijā.

No plkst.11:00 līdz 14:00 Brūnās mājas zālē norisināsies svētku gleznojumu darbnīca kopā ar mākslinieci Ilgnesi Avotiņu. Darbnīcā bērni varēs praksē iepazīt un realizēt savas kompozīcijas FROTĀŽAS un MONOTIPIJAS tehnikās. Ilgnese Avotiņa ir LMS, Grafikas kameras un Rīgas Ekslibristu kluba biedre. Darbnīca norisināsies ar Rīgas domes un Jaņa Rozentāla skolas atbalsta fonda atbalstu.

Paralēli tirdziņam tiks atklāta mākslas darbu izstāde-pārdošana "Mākslas medības Premium". Izstādē varēs apskatīt un iegādāt iecienītu Latvijas mākslinieku mākslas darbus, tostarp Alises Mediņas, Kristīnes Kvitkas, Annas Laicānes, Līgas Ķempes, Elīnas Titānes, Intas Celmiņas, Agneses Peļņas, Ilvitas Didrihsones, Lienes Liepiņas, Lienes Baklānes, Ievas Pakalnes un citu darbus.

Decembrī tirdziņi norisināsies katru sestdienu un svētdienu no plkst.10:00 līdz 16:00, bet YUTA & M50 sarūpētais Ziemassvētku dāvanu veikals - līdz 20:00.