Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Iedzīvotājus aicina uz bezmaksas sporta aktivitātēm Rīgā

© F64

Rīdzinieki un pilsētas viesi šodien no plkst.18.30 tiek gaidīti organizētā bezmaksas sporta nodarbībā, kas notiks Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas stadionā Brīvības ielā 333, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Šī būs otrā nodarbība piecu nodarbību ciklā, kas šovasar iedzīvotājiem tiek piedāvāta kā līdz šim nebijusi aktivitāte. Tā ir organizēta bezmaksas sporta nodarbība, kur, kopīgi vingrojot, var saņemt arī individuālas trenera konsultācijas par katram piemērotāko treniņu metodiku, fizisko slodzi, veselīgu uzturu, par vispusīgu fizisko sagatavotību, kā arī saņemt atbildes uz katru interesējošiem jautājumiem saistībā ar sporta aktivitātēm.

Nodarbības vadīs treneris Mārtiņš Dakša. Tajās paredzēta gan praktiska vingrošana, gan teorētisku jautājumu apspriešana. Tiks runāts par to, kā pareizi iesildīties, kā veidot savu individuālo treniņu plānu un sabalansēt fizisko slodzi ar veselīgu uzturu. Apmeklētājiem būs iespēja uzzināt par izturības, spēka, ātruma, lokanības un koordinācijas trenēšanu, par dažādiem vingrojumiem atbilstoši sava ķermeņa īpatnībām un tamlīdzīgi. Uz nodarbībām jāņem līdzi sporta tērps, jo tiks nodrošinātas ģērbtuves un arī duša.

Turpmākās nodarbības notiks 28.jūlijā pie Rīgas Futbola skolas Uzvaras bulvārī 10, 25.augustā pie bērnu un jauniešu centra "Laimīte" Sarkandaugavas ielā 24 un 29.septembrī pie Rīgas Sporta manēžas Maskavas ielā 160.