Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Atklāj jaunu autobusa maršrutu Rīga – Getliņi

Ilustratīvs foto © F64

Sākot ar 1.jūliju tiek atklāts jauns reģionālas nozīmes maršruts „Rīga – DS „Getliņi”, sociālajā vietnē Twitter vēsta Stopiņu novads.

Sākotnēji maršruts tiks nodrošināts 4 mēnešus uz eksperimenta laiku – no 1.jūlija līdz 31.oktobrim. Pārvadājumi tiks veikti ar 16-19 vietu autobusu, un pārvadājumu nodrošinās SIA „Galss Buss”.

Autobuss savienos līdz šim ar sabiedrisko transportu grūti sasniedzamas apdzīvotas vietas Stopiņu novada Rumbulā un Salaspils novada Aconē un kursēs maršrutā: Rīga (Turgeņeva iela), Gaismas internātpamatskola, Veldres iela, Ciemats, Pārvalde, DS „Rūķīši”, DS „Getliņi”.

Plānotais autobusa kustības saraksts: no pirmdienas līdz piektdienai autobuss no Rīgas izbrauks pl. 7:45 un 18:15, bet uz galvaspilsētu dosies 6:45 un 17:15, bet sestdienās no Rīgas izbrauks 13:00, no Getliņiem – 9:00. Biļete vienā virzienā maksās vienu eiro.

Autobusa maršruta apraksts: Rīga – pietura „Turgeņeva iela”, Turgeņeva iela, Krasta iela, Krustpils iela, Stopiņu novada autoceļš Kaudzīšu iela, pietura „Gaismas internātpamatskola”; - Stopiņu novada autoceļi – Bitenieku iela, Getliņu iela, pietura „Veldres”; - autoceļš V35 Šķirotava-Saurieši, pieturas „Ciemats”, „Pārvalde”; Salaspils novada autoceļš - C4 Salaspils memoriāls-TEC2, pietura „DS „Rūķīši”; Salaspils novada autoceļi – C27 Eži-Lakati-Getliņi, DS „Getliņi” ceļš, pietura „DS „Getliņi”.

Avots: Stopini.lv