Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

DZĪVES PABĒRNI: Divi kaķēni savu glābēju nesagaidīja...

© Facebook, Palīdzēsim dzīvniekiem

Bezpeļņas organizācijai “Palīdzēsim dzīvniekiem” allaž darba pilnas rokas. Dienu no dienas tā steidz palīgā dzīvniekiem, pret kuriem liktenis nav bijis vēlīgs.

Ar dienas “piedzīvojumiem” organizācija regulāri arī sabiedrību, publicējot aktuālākās ziņas savā facebook kontā. Lūk, viena no tām.

“Atskan telefona zvans. Sirds apmet kārtējo kūleni. Ceļot klausuli, kaut kur dziļi sirdī ir cerība, ka varbūt šis zvans kādam murrātājam piepildīs sapni par mājām. Bet šoreiz nekā. Klausulē atskan lūgums palīdzēt. Kādā Rīgas pagalmā ir jānoķer kaķene uz sterilizāciju. Kopā pagalmā dzīvo 9 kaķenes un ir palikusi tikai viena nesterilizēta, kuru neizdodas noķert,” raksta organizācija. Atbraucot uz pagalmu, kaķenīti izdodas noķert. “Priecājoties par to, ka vēl viena vietiņa, vel viens pagalms būs sakārtots, ka nedzims slimi, nelaimīgi, nevajadzīgi mazuļi. Jau taisāmies kāpt mašīnā un braukt uz klīniku ar noķerto kaķenīti, kad no šķūņa parādās viņi....divi mazuļi ar iekaisušām acīm, pilošiem deguniem, tieviņi, blusu noēsti un salipušu spalvu zem astes.. Cilvēks pastāstīja, ka tie ir tikko noķertās kaķenītes bērni. Kopā esot bijuši četri, bet tagad palikuši tikai divi... Ir skaidrs, ka vēl dažas dienas un nebūtu arī vairs viņu. Tā prieks par tās vietas pēdējo noķerto kaķenīti pārvērtās rūpēs un raizēs par 2 maziem, slimiem, nelaimīgiem kaķēniem.”

Mazuļi ir nogādāti klīnikā. Veicot apskati, bez iekaisušajām actiņām, pilošajiem deguniem, izvārgumu, rudajam puņķainītim atklājās ļoti bēdīgs skats zem astītes. Spalva bija kunkuļos un izkārnījumos savēlusies, dupsis - ļoti iekaisis un kas ir jau sekas..kārtējās sāpīgās sekas dzīvei uz ielas,” informē “Palīdzēsim dzīvniekiem” Abiem mazajiem ir uzsākta ārstēšana. Vienu no mazuļiem sauc par Žaku (rudais kaķēns), otru – Žicele (trīskrāsainā meitiņa).

Organizācija būs pateicīga par katru atbalstu mazo nelaimes čupiņu ārstēšanai: “Ceram uz to labāko, ka par spīti visam, bet kopīgiem spēkiem izdosies mazos puņķainīšus dabūt uz pekām, tikt galā arī ar tagadējiem iekaisumiem un pārējo, aizliekam vārdu par to, ka vajadzēs pagaidu mājas, kad mazajiem veselības stāvoklis būs stabils, vai īstās, ja kāds ir/būs gatavs pārņemt rūpes, turpinot iesākto.  Atrodamies Rīgā, tālr. 26137841.”

Palīdzēsim dzīvniekiem

reģ.nr. 40008201966

ziedojuma konts: LV51HABA0551035583355

mērķis: ziedojums slimo, ar iekaisumu zem astes kaķēnu ārstēšanai  (Žakam un Žizelei)

PayPal: palidzesim.dzivniekiem@gmail.com