Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

LAIMĒ NEDĒĻAS NOGALI SKRUNDĀ: ACULIECINIEKS Lielajos kapos

© ignese avotiņa

Laimē nedēļas nogali diviem skaistajā Skrundas muižā! Portāls nra.lv aicina ikvienu savu lasītāju, kurš gatavs dalīties ar neparastiem, smieklīgiem, aktuāliem, uzmundrinošiem, sirsnīgiem un jebkādiem citiem attēliem, sūtīt savus noverojumus uz epastu info@nra.lv ar norādi ACULIECINIEKS.

Teksā- daži vārdi par attēlu, aculiecinieka vārds un uzvārds. Īsi pirms Līgo svētkiem starp visiem attēlu iesūtītājiem tiks izlozēta romantiska balva - nakts Skrundas muižā divām personām.

Rakstu Jums sakarā ar Antras Gabres 24. maijā publicēto materiālu par Lielo kapu kritisko stāvokli.
Vislielākā nelaime ir tās jocīgās īpašumtiesības.... zeme pieder LELB, bet "Zemes mātes biroju" (kādreiz skaistu un atraktīvu objektu, diemžēl tagad degradētu), ko finansējusi Rīgas dome un atbalstījis KKF un "apsargā" Falcs, nevar aizvākt jau 5 gadus!
Pirms Rīgas kā Eiropas galvaspilsētas gada mēģināju rast risinājumu šī monstra sakopšanai. Noskaidroju, ka LELB ir uzdevis apsaimniekot Lielos kapus SIA "Pastorāts". Sazinājos ar "Pastorātu", bet viņi nedrīkstot to miskasti un maldinošos uzrakstus novākt, jo , redz, tie piederot Rīgas domei. Sazinājos ar Rīgas domi, bet atklājās, ka "Zemes Mātes birojs" piederot māksliniekam Bikšem. Sazinājos ar mākslinieku un konstatēju, ka objekta drupas nepieder vis māksliniekam, bet viņa dibinātam SIA, nosaukumu gan piemirsu....
Jautājums: kas drīkst novākt deģenerēto objektu un planšetes?
Ilgnese Avotiņa