Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Vasaras lielākās ielu deju sacensības Grīziņkalnā

© publicitātes

30. jūnijā Grīziņkalna skeitparkā norisināsies, iespējams, lielākās ielu deju sacensības Baltijā, kurās deju soļu meistarībā sacentīsies pārstāvji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Pasākums norisinās jau ceturto reizi, un tas gūst aizvien plašāku atzinību gan no Latvijas ielu deju pārstāvjiem, gan kļūst atpazīstams visā Baltijā.

Pasākuma laikā dalībnieki sacentīsies par tituliem hip hop iesācēju, hip hop pro un popping kategorijās. Sacensības norisināsies formātā viens pret viens - noteikta laika posmā uz skatuves atrodas divi nejauši izlozēti dalībnieki, un pēc dejas žūrija nekavējoties nobalso, kurš ir uzvarētājs. Šāds formāts sacensības padara dinamiskākas un azartiskākas ne vien pašiem dalībniekiem, bet arī skatītājiem. Dalībniekus vērtēs starptautiska žūrija - dejotājs Just Debout no Vācijas, kurš ir čempions neskaitāmās pasaules līmeņa ielu deju sacensībās, WDC Japan, Cercle Underground un dejošanas megazvaigzne - Franky Dee, kā arī viens no labākajiem Krievijas ielu dejotājiem Twist.

Nomināciju uzvarētājiem tiks dota iespēja piedalīties Ghetto Games festivālā, kas risināsies no 29. - 30. jūlijam Ventspilī, kurā sacentīsies labākie no labākajiem.

Pasākuma galvenie organizatori ir Ghetto Dance,kas izveidojuši vienu noLatvijas labākajām ielu deju studijām - Ghetto Dance Academy.

Sacensību sākums 14:00, bet finālistu cīņas risināsies ap 19:00.

Pasākumā būs Bite Latvia Chill zona. Tā piedāvās dažādus pārsteigumus un WhatsApp rīmju konkursu, kurā būs iespēja iegūt vērtīgas balvas.

Ghetto Games partneri: Rīgas Dome, Rīgas Brīvosta, Latvijas Nafta.

Ghetto Games sadarbības partneri: Latvijas universitāte, Live Rīga, Maxima, Sprite, adidas, LTSA, Pronets, Mārtiņa Beķereja.

Ghetto Games atbalsta: Mangaļi, ProBasketball, Sporta Punkts, Komanda, Būvniecības ABC, Latvijas Futbola federācija, Latvijas Florbola savienība, Veselības Fabrika, LGK atrakcijas, Skrīveru Saldumi, Armets, Forum Cinemas, Latvijas sporta federāciju padome.

Informē: TV24, JCDecaux, Draugiem.lv TVNET, OK!, Otrkito, Kas Jauns, Sīrups, Pastaiga, Young.lv, Sportacentrs.com, Sporta Avīze