Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

ŅEM VĒRĀ: Korķi centrā un Sarkandaugavā

© f64

Šonedēļ un vēl ilgāk Rīgā vietām noteikti satiksmes ierobežojumi.

No šodienas līdz 30. septembrim būtiski satiksmes ierobežojumi ir Brīvības ielas posmā no Stabu ielas līdz Bruņinieku ielai. Uzņēmums Rīgas siltums informē, ka transportlīdzekļu satiksme šajā ielas posmā abos virzienos būs apgrūtināta un tiks nodrošināta tikai viena braukšanas josla katrā virzienā. Līdz 30. septembrim ievērojami satiksmes ierobežojumi ir Brīvības ielā no Lāčplēša ielas līdz Stabu ielai. Līdz 1. oktobrim tiek slēgta dzelzceļa pārbrauktuve Vecāķu prospekta posmā no Kalngales ielas līdz Plekstes ielai.

Savukārt līdz 7. oktobrim siltumtīklu rekonstrukcijas darbu dēļ slēgta transportlīdzekļu satiksme Pildas ielā, bet līdz 6. oktobrim - Ropažu ielas posmā no Lēdmanes ielas līdz ēkai Ropažu ielā 13.

Pēc seguma atjaunošanas Brīvības ielā pagarināta sabiedriskā transporta josla un liegts kreisais pagrieziens uz Krustabaznīcas ielu. Sabiedriskā transporta josla virzienā no centra uz Juglu sāksies pie Gustava Zemgala gatves un turpināsies līdz pat tirdzniecības centram Alfa. Šajā posmā būs sabiedriskā transporta josla arī virzienā no Juglas uz centru.