Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgas centrā iespējami ūdensapgādes pārtraukumi

© f64

Apjomīgu ūdensvada remontdarbu dēļ šodien un rīt vairāku Rīgas centra ielu namos iespējami ūdensapgādes pārtraukumi, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Rīgas ūdens".

Remontdarbi notiks vairākos komunikāciju mezglos - Aleksandra Čaka ielā, krustojumos ar Stabu, Bruņinieku, Matīsa, Artilērijas, Tallinas un Laboratorijas ielu.

Remonta laikā tiks pārtraukta ūdensapgāde vairākām dzīvojamām ēkām un citiem nekustamajiem īpašumiem minēto ielu apkaimē.

Uzņēmums vērš uzmanību, ka rakšana uz ielas, kā arī dažu ūdensvada posmu atslēgšana sāksies piektdienas vēlā vakarā, tāpēc atsevišķos objektos iespējama ūdens padeves spiediena pazemināšanās un/vai ūdens uzduļķošanās jau naktī uz sestdienu. Paredzams, ka ūdensapgādes pārtraukums būs laikā no šodienas plkst.14 līdz rītdienas plkst.18. Pārtraukuma laiks gan ir orientējošs un var mainīties atkarībā no darbu apjoma.

Laikā, kamēr ir atslēgts ūdens, šo ielu namu iedzīvotāji nepieciešamības gadījumā var pieteikt dzeramā ūdens cisternas.

Tāpat uzņēmums norāda, ka pēc ūdensapgādes atjaunošanas iespējama īslaicīga ūdens uzduļķošanās, kas dažos objektos var turpināties līdz pat pirmdienas rītam.

Savukārt ielu seguma atjaunošana plānota 3.oktobrī, ja tam būs labvēlīgi laikapstākļi.