Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Notiks "Dzeguzītes" 40 gadu jubilejas koncerts

Par godu 40.dzimšanas dienai 2.aprīlī Rīgas Kongresu namā notiks "Dzeguzītes" koncerts "Kas manim kaitēja putniņam būt...", aģentūru BNS informēja "Dzeguzītes" pārstāve Zigda Martinsone.

Koncertam būs divas daļas. Pirmajā skanēs Raimonda Paula un Kārļa Lāča jaunākās dziesmas Intara Busuļa un ansambļa "Dzeguzīte" dalībnieku izpildījumā. Savukārt koncerta otrajā daļā uz skatuves kāps viesmākslinieki - Andris Daņiļenko, Jānis Paukštello, Harijs Spanovskis, Žoržs Siksna, Jelgavas Tirkīza zilais zemes koris.

Klausītājus koncerta laikā priecēs arī bijušie dzeguzēni: folkloriste Zane Šmite, operas solists Viesturs Jansons, dziedātāji Valters un Kaža, grupa "Putnu balle", žurnāliste Ilze Jaunalksne, aktieris Mārtiņš Egliens un citi.

Jubilejas koncertā piedalīsies mūziķi: Kārlis Lācis - klavieres, Kaspars Zemītis - ģitāra, Andris Grunte - kontrabass, Mārtiņš Linde - bungas.

Koncerts notiks plkst.15. Biļetes uz koncertu var iegādāties www.bilesuparadize.lv, to cena ir no pieciem līdz 15 latiem.

Latvijas Radio bērnu vokālajā ansamblī "Dzeguzīte" darbojas bērni vecumā no trim līdz 13 gadiem, un ansamblī ir dziedājušas tādas Latvijā zināmas personības kā Latvijas Nacionālās operas (LNO) solists Viesturs Jansons, dziedātāji Valters un Kaža, Gunārs Kalniņš, aktieri Mārtiņš Egliens un Leonarda Ķestere-Kļaviņa, tērpu māksliniece Kristīne Jurjāne, žurnāliste Ilze Jaunalksne, diriģents Farhads Stade un citi. "Dzeguzīte" ir uzstājusies daudzās ārvalstīs.