Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

UZMANĪBU: Šorīt braukšanu apgrūtina apledojums un migla

© f64

Šorīt braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir apmierinoši, izņemot Liepājas virzienā posmā no Anneniekiem līdz Saldum, kur braukšanu apgrūtina apledojums, informē "Latvijas valsts ceļi". Uz reģionālajiem autoceļiem apledojums konstatēts Dobeles un Limbažu apkārtnēs.

Vietām Vidzemē un Latgalē līst. Atsevišķos rajonos Vidzemē braukšanu apgrūtina migla. Gaisa temperatūra no -1ºC līdz +5ºC. Saskaņā ar metroloģisko prognozi arī dienā daudzviet līs.

Ceļu uzturēšanas darbos šorīt ir iesaistītas 16 VAS Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības, kas sākot no puspieciem rītā, veic slideno ceļa posmu kaisīšanu.

Pārgaujas novadā ir atsākti seguma rekonstrukcijas darbi uz Valmieras šosejas (A3). Remontposmā noteikts braukšanas ātruma ierobežojums 50 km/h un satiksme divos posmos tiek regulēta ar luksoforiem. Paredzamais būvobjekta šķērsošanas laiks ir 15 minūtes.

Aicinām autovadītājus braukt uzmanīgi, izvēloties laikapstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.

Aktuālā informācija un uzziņas ir pieejamas www.lvceli.lv vai zvanot uz VAS LVC Satiksmes Informācijas centra diennakts bezmaksas tālruni 80005555.