Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Māja

PĀRVĒRTĪBAS: Justies kā fotomodelei

Krista pirms pārvērtībām © F64

Krista Puriņa (24 gadi) pārvērtībām nolēma pieteikties, jo sapratusi, ka vēlas pārmaiņas savā tēlā.

«Īpaši vēlējos kaut ko jaunu matu griezumā, lai tas būtu izteiksmīgāks, paļaujoties uz profesionāļu ieteikumiem,» atzīst Krista. Agrāk bijuši garāki mati, tagad pusgari. Ar krāsu lielus eksperimentus nevēlas, bet saglabāt gaišo toni. «Ilgu laiku matus balināju šķipsnās, tad sapratu, ka tie tiek sabojāti, un pirms pusgada sāku krāsot vienā tonī.» Krista teic, ka Rīgā neesot vēl atradusi pastāvīgu frizieri, tāpēc ik reizi dodas pie cita meistara. Ģērbšanās stilu izvēlas atkarībā no sezonas. Vasarā lielākoties nēsā kleitas un svārkus, bet aukstajos mēnešos priekšroku dod biksēm, arī bieza auduma svārkiem. «Nezinu, kāds īsti ir mans ģērbšanās stils, galvenais – lai ir ērti. Parasti tas ir ikdienišķs, bet ar klasiskiem elementiem. Iepirkties patīk, lai gan dažreiz šķiet, ka visos veikalos stils ir vienāds.» Izvēlas pasteļtoņus, maigi rozā, bēšus toņus, bet ikdienā neiztrūkstoši ir arī akcenti melnā krāsā, reizēm arī ar rakstu un puķēm. «Man ir kleitu kolekcija – īsākas un garākas. Aizvadītās vasaras atklājums – garas kleitas.»

Krista teic, ka procesu izbaudījusi ar lielu aizrautību. «Vislielākais prieks ir par jauno matu griezumu. Sākumā bija bažas, ka mati par daudz nogriezti, bet nē, ir tieši laikā! Tie izskatās veselīgāki un kuplāki, ir vieglāk tos kopt. Patika pielaikot skaistās kleitas un justies kā fotomodelei. Gribēju to pamēģināt. Bonusā saņēmu daudz komplimentu. Liels paldies visai komandai!»

Pārvērtības notika: Rīgā, vizuālā tēla studijā Zelta šķēres Bruņinieku ielā 28 (tālr. 24841055, www. šķēres.lv, info@skeres.lv), un veikalos Lučia Matīsa ielā 32 (facebook.com/lucia.apgerbi) un Vigo Čaka ielā 71 (www.vigo.lv)

Vizuālā tēla studijas Zelta šķēres vizuālā tēla stilistes Irina Zvjagina un Natālija Karpuka nokrāsoja Kristas matus, kuriem bija dzeltenīgs tonis, dabīgā gaišā tonī. Kristai izveidots pakāpenisks matu griezums Elēģija.

Ieteikumi:

• Piestāv gan īsi, gan gari mati.

• Var veidot lokainus matus.

Vizuālā tēla studijas Zelta šķēres nagu kopšanas speciāliste Tatjana Krumma veica Kristai klasisko manikīru un nolakoja nagus ar gēla laku kapučīno tonī.

Ieteikums:

• Piestāv ovāla nagu forma.

Vizuālā tēla stiliste Irina Zvjagina veidoja Kristai grimu dabīgos toņos, kas šobrīd ir aktualitāte, bet skropstām izvēlēta tuša bronzas tonī. Tika veikta uzacu korekcija un tās nokrāsotas. Spīdums lūpām arī izvēlēts dabīgā tonī.

Ieteikumi:

• Piestāv visi siltie toņi, sākot no zaļa līdz ceriņkrāsai, izņemot gaišos.

• Var izvēlēties skropstu tušu bronzas un bordo tonī.

• Ikdienā ieteicams uzklāt vieglas ēnas, lai padarītu acis izteiksmīgākas.

Vizuālā tēla stiliste Natālija Karpuka izvēlējās Kristai trīs atšķirīgas kleitas – melnu kleitu ar kuplu apakšdaļu, kuru papildina apjomīgu ziedu raksts, dzeltenu kleitu ar falti un klasisku kleitu ar paplatinājumu un ielocēm jostas daļā.

Ieteikumi:

• Var izvēlēties gan klasiska, gan sportiska stila apģērbu.

• Piestāv gaisīgas zīda, plāna auduma blūzes, īsas kleitas.

• Piestāv koši, taču ne pārāk tumši krāsu toņi, arī pasteļtoņi.

Dāvana:

Friziera pakalpojumi 60 eiro

Manikīrs 15 eiro

Grims 15 eiro

Uzacu korekcija 10 eiro

Stils 50 eiro

Artistry TM lūpu spīdums (var iegādāties pie Amway izplatītājiem) 21,44 eiro

Artistry TM barojošs mitrinošs krēms (pie Amway izplatītājiem) 45 eiro

Kopā 216,44 eiro