Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

PĀRVĒRTĪBAS: Laiks sevi mīlēt

Kristīne Girgensone pirms pārvērtībām © F64

Kristīne Girgensone (31 gads), dodoties uz pārvērtībām, gribēja iegūt jaunus padomus par savu ģērbšanās stilu.

«Vēlos veidot sievišķīgāku tēlu. Parasti izvēlos džinsus un T kreklu, bet gribētos biežāk uzvilkt kleitas,» atzīst Kristīne. Viņa teic, ka apģērbu esot sarežģīti nopirkt. «Esmu nolēmusi pamēģināt izmantot šuvējas pakalpojumus, bet vispirms iegādāšos labus audumus,» ieceri atklāj Kristīne. Nesen sākusi izvēlēties apģērbu zilā tonī, taču to papildina arī klasika. «Man patīk auskari un dažādi pulksteņi. Agrāk izvēlējos arī kaklarotas.» Skolas laikā, kā jau daudzām meitenēm, bijuši gari mati, līdz pamazām garums samazinājies. Bijis dažāds matu sakārtojums. «Tagad vēlos nēsāt īsu griezumu, taču krāsu - košāku, ar šķipsnām. Vēlos eksperimentēt!» Pārvērtību dalībniece atklāj, ka frizieris viņai ir savs un to mainīt nevēloties. Ikdienā izvēlas acu zīmuli un tušu, un iecere esot atrast savu dekoratīvo kosmētiku, kurai jābūt kvalitatīvai. «Pienācis laiks par sevi rūpēties un lutināt!»

Kristīne teic, ka pēc pārvērtībām jūtas iedvesmota. Patīk ērtais matu sakārtojums.

«Pārvērtībās biju patīkami izbrīnīta par kleitām. Turpmāk veikalā, izvēloties pirkumus, uzmērīšu arī tādu apģērbu, kam agrāk paietu garām. Centīšos izskatīties sievišķīga.»

***

Frizētavas Šarmante friziere Marina Pancakova nokrāsoja Kristīnes matus, kas bija dabiskā krāsā ar balinātām šķipsnām ponija daļā, šokolādes tonī, bet ponija daļā izvēlējās riekstu toni. Asimetriskajam griezumam pakauša daļa tika veidota apjomīgāka nekā pirms tam.

Ieteikumi:

• Var nokrāsot gaišākus brūnus matus.

• Matus var audzēt garākus, bet griezumam jābūt pakāpeniskam.

Frizētavas Šarmante nagu kopšanas speciāliste Lelde Helmšteina veica Kristīnei klasisko manikīru un uzklāja gela laku dabiskā tonī.

Ieteikumi:

• Izvēlēties kantainu nagu formu.

• Vasarā obligāti jālieto eļļa, lai mitrinātu nagus.

Frizētavas Šarmante vizāžiste - stiliste - friziere Santa Hiršfelde veidoja Kristīnei grimu, izmantojot brūno un persiku toni, kas zaļgano acu skatienu padarīja atvērtāku. Uzacis tika nokrāsotas ķīmiski un ietonētas. Lūpām izvēlēts persiku tonis, lai tēls būtu sievišķīgs un maigs.

Ieteikums:

• Saglabāt starojumu sejai - lietot zaļo korektoru, BB krēmu un pūderi.

Stiliste - nagu kopšanas speciāliste Dace Musajeva izvēlējās Kristīnei kleitas, ko var nēsāt gan ikdienā, gan dodoties uz svinīgu pasākumu. Trešais komplekts - kapri bikses ar topu piemērotas vasarai.

Ieteikumi:

• Garderobē izvēlēties kleitas, nebaidīties no spilgtiem toņiem.

• Apaviem jābūt ar nelielu papēdi, lai vizuāli slaidinātu augumu.