Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Vienmēr būt elegantai

Ināra Suhaževska pirms pārvērtībām © F64

Ināra Suhaževska (62 gadi) pārvērtību anketā rakstīja, ka vasarā vēlas piedzīvot pārmaiņas ne tikai darbā, bet savā vizuālajā izskatā, jo šajā gadalaikā tiek svinēta arī dzimšanas diena.

Matu sakārtojums Inārai bijis dažāds - likti ilgviļņi, atšķirīgs griezums un krāsojums. «Man nepatīk vienveidība, bet ik palaikam vēlos kaut ko mainīt. Parasti izsaku savu viedokli, frizieris - savu un tad kopīgi izlemjam, ko darīt ar matiem,» atzīst pārvērtību dalībniece. Ināra jau ilgāku laiku izvēlas gaišu matu toni. Ikdienā nēsā sportiska stila apģērbu, galvenokārt bikses, patīk arī bikškostīmi. Kleitu uzvelk, dodoties uz svinīgu pasākumu. «Tagad modē ir kombinezoni, esmu jau vienu noskatījusi.» Pērkot apģērbu, rūpīgi saskaņo krāsas un stilu. Priekšroku dod baltai, zilai, laša, rozā krāsai. No rotaslietām izmanto auskarus, kurus attiecīgi pieskaņo tērpam. Iepirkšanās process arī sagādājot baudu. Dekoratīvo kosmētiku izvēlas minimāli, bet galvenais, dodoties ikdienas gaitās, vienmēr esot svarīgi izskatīties elegantai. Ināra teic, ka pārvērtībās piedzīvojusi patiesu brīnumu un pēc tām bijusi brīnišķīga sajūta. Pēc pasākuma, izejot uz ielas, jutusi, ka uz viņu atskatās, bet kolēģi teikuši, ka viņa izskatoties jaunāka.

***

Frizētava Šarmante friziere Edīte Djakoņicina nokrāsoja Ināras blondajiem matiem tumšas matu saknes ar violetas krāsas pigmentu, kas tagad ir aktualitāte, lai padarītu izteiksmīgāku seju. Ar violetu krāsu tika ietonēti arī matu gali. Griezums veidots pakāpenisks, ar apjomu pakauša daļā, ponijs - nedaudz asimetrisks.

Ieteikumi:

• Piestāv dažādi griezumi, bet atbilstoši dzīvesveidam piemēroti sportiska stila griezumi.

• Piestāv vēsie toņi.

Frizētavas Šarmante nagu kopšanas speciāliste Lelde Helmšteina veica Inārai klasisko manikīru un uzklāja nagiem laku aveņu un bordo tonī, kas šovasar ir aktuāla.

Ieteikums:

• Lietot eļļu kutikulai.

Frizētavas Šarmante vizāžiste - stiliste - friziere Santa Hiršfelde veidoja Inārai

grimu, izmantojot brūno toņu paleti. Acis tika izceltas ar tumši un gaiši brūnu toni, kas papildināti ar persiku. Izmantots bronzeris, lai sejai piešķirtu dabisku mirdzumu. Lūpām uzklāts aveņu tonis.

Ieteikums:

• Vasarā izvēlēties lūpām aktuālo aveņu toni.

Stiliste - nagu kopšanas speciāliste Dace Musajeva veidoja Inārai sievišķīgu tēlu, izvēloties dažāda piegriezuma kleitas atšķirīgā krāsā, kas papildinātas ar aksesuāriem - somām.

Ieteikumi:

• Lai arī Ināra ikdienā izvēlas sportiska stila apģērbu, viņai piestāv arī dažādu piegriezumu kleitas.

• Izvēlēties košas krāsas apģērbu pie jaunā matu sakārtojuma.