Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Māja \ Dzīvo zaļi

Uzlīmes telpu noformēšanai

Kad gribas pārmaiņas interjerā, piešķirt kaut ko savu īrētam dzīvoklim vai piesegt švīku uz galda, plaukta vai kādas citas virsmas, parasti pārveidojam esošo vai iegādājamies ko jaunu.

Taču, tiklīdz vēlamies veikalā iegādāties ko konkrētu, rodas sajūta, ka piedāvāts tiek viss, izņemot to, ko vēlamies vai kas piestāvētu esošajam. Šādos gadījumos ekatalogs www.autdekor.lv piedāvā risinājumu. Nemaz nevajag daudz, lai interjers iegūtu otru elpu. Ar spilgtām un atraktīvām uzlīmītēm iespējams gan nomaskēt švīku uz galda virsmas, gan izdaiļot logu, gan istabas durvis. Telpai savdabību piešķirs vinila tapete, aizkari vai žalūzijas, uz kurām, izmantojot digitālās apdrukas iespējas, pārcelta fotogrāfija ar jums tuviem cilvēkiem, mājas mīluli, mašīnu vai motociklu. Katru viesi priekšnamā var sagaidīt paklājiņš ar uzrakstu, piemēram, Esat laipni gaidīti Liepiņu mājās! Priekšnamu var atdzīvināt arī paklājiņš ar uzdrukātu ziedošas pļavas motīvu, un tāda pati ziedoša pļava, izmantojot uzlīmes, var tikt pārcelta uz griestiem.

To nav sarežģīti izdarīt. Jūs mums parādāt zīmējumu vai fotogrāfiju, ko gribat redzēt savā interjerā, vai izstāstāt ieceres attiecībā uz sava mājokļa dizainu. Ja vēlaties vinila tapeti ar tuva cilvēka, mājdzīvnieka vai dabas skata foto, aizkarus, paklāju, rullo žalūzijas ar apdruku, vispirms tiks veikts aprēķins. Lai saprastu par izmaksām, orientieris būs konkrētā priekšmeta cena veikalos – tas izmaksās vairāk nekā vislētākā prece preču grupā, taču nesasniegs cenu no preču grupas dārgā gala. Tad pēc vēlmju un izmaksu saskaņošanas norunātajā laikā interjera priekšmets būs gatavs.

Ja ir interese par daudzveidīgi izmantojamām uzlīmēm, tās var iegādāties uzreiz internetā ekatalogā www.autodekor.lv. Tur atradīsiet ne tikai auto uzlīmes, bet arī tādas, ar kurām var aplīmēt mēbeļu virsmas, izmantot kā dekora elementus uz logiem, durvīm, flīzēm, sienām, ledusskapjiem un klēpjdatoriem. Mēs piedāvājam arī mandalu zīmes, latviešu un arī citu tautu sakrālās zīmes. Uzlīmēm izmantojam kvalitatīvas plēves, tāpēc tās kalpo ilgi. Ja vēlamo zīmējumu, krāsu vai izmēru neizdodas atrast paša spēkiem, var piezvanīt vai uzrakstīt mums – stundas vai dienas laikā atkarībā no vēlmes izgatavosim vajadzīgo.

Mēs piedāvājam arī māju numura plāksnes ar ielu un lauku māju nosaukumiem, uzrakstiem Nikns suns, Privātīpašums, Videonovērošana, kā arī citiem informatīviem uzrakstiem un norādēm. Autodekor.lv var arī atrast auto atribūtiku – sertificētas drošības un identifikācijas zīmes, pazīšanās zīmes tālbraucējiem šoferiem, valsts reģistrācijas numura paliktņus ar reklāmu.

Tagad, kad ir iespēja apmeklēt www.autodekor.lv, neviens vairs nevar aizbildināties, ka nav atradis to, ko vēlas. Izmantojot mūsu pakalpojumus, ikvienam iespējams sava mājokļa interjerā ienest jaunus akcentus, tam neveltot daudz laika, enerģijas un līdzekļu.