Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Portāls: "Maxima group" nolemj mainīt nosaukumu

© F64

Lietuvas uzņēmumu grupa "Maxima group", kurai pieder kompānija "Maxima grupe", kas pārvalda mazumtirdzniecības uzņēmumu tīklu Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Bulgārijā un Polijā, maina nosaukumu uz UAB "Franmax", trešdien vēsta portāls "Vz.lt", atsaucoties uz "Maxima group" profilu biznesa sociālajā tīklā "Linkedin", kur norādīts, ka nosaukums tiks mainīts no oktobra.

Kā skaidro kompānija, jaunais nosaukums labāk atspoguļo "Maxima" uzņēmumu grupas ilglaicīgo stratēģiju un to, ka "Maxima group" sniedz pakalpojumus un vienlaikus uzrauga kompāniju "Maxima grupe".

Kā liecina Lietuvas Reģistru centra dati, pagaidām UAB "Franmax" nav atrodama Juridisko personu reģistrā.

Izdevums "Verslo žinios" iepriekš rakstījis, ka saskaņā ar neoficiālām ziņām "Maxima" īpašnieku holdings "Vilniaus prekyba" kaļ plānus tirdzniecības un izklaižu centru "Akropolis" pārvaldību Lietuvā un citās valstīs pārcelt no Nīderlandes un Maltas uz Igauniju. Domājams, ka tas varētu notikt nākamgad.

Ja šis plāns tiks īstenots, šo tirdzniecības centru kontrole no Nīderlandes uzņēmuma "Metodika B.V." un Maltas "Relvit Ltd" pārcelsies uz Igaunijas uzņēmumu "Franmax OU".