Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Pasaulē

Izmeklētāji izsekojuši Ņemcova slepkavas bēgšanas maršrutu

© Scanpix

Opozicionāra Borisa Ņemcova slepkavības izmeklētājiem ir izdevies izsekot daļu no aizdomās turamās personas bēgšanas maršruta. Jāpiezīmē, ka iespējamais politiķa slepkava kopā ar līdzzinātājiem slepkavības vietu pameta ar automašīnu, ziņo telekanāls LifeNews.

Spriežot pēc videonovērošanas kameru ierakstiem, automašīna, kurā atradās galvenais aizdomās turamais, uzreiz pēc slepkavības izdarīšanas -  ignorējot sarkano gaismu luksaforā - nogriezās no Lielā Maskavas tilta un lielā ātrumā traucās pa Bolotnaja ielu.

Uzbraucot uz Lielā Akmens tilta, automašīna piebremzēja, palaižot negaidīti uz brauktuves uzskrējušos gājējus, un ieņēma ceļa kreiso joslu.

No Lielā Akmens tilta automašīna ar aizdomās turamo nogriezās pa labi, uz Mohovoja ielu. Ļoti īsā laika posmā tika sasniegts pagrieziens uz Tverskaja ielu, tālāk auto nobrauca gar Valsts domi un pēc pagrieziena uz Boļšaja Dmitrovka ielu nozuda blīvajā satiksmē.

Pagaidām gan Krievijas Iekšlietu ministrijas pārstāvji nav apstiprinājuši, ka videoierakstā redzamajā automašīnā varētu atrasties opozicionāra Borisa Ņemcova slepkava.

Ņemcovs tika nošauts piektdien vakarā Maskavā līdzās Kremlim pie Vasīlija nogāzes uz Lielā Maskavas upes tilta.