Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Pasaulē

Seksīgais noziedznieks Mīkss parakstījis modeļa līgumu

Internetā jau sāk parādīties variācijas kā pievilcīgais noziedznieks izskatītos slavenu zīmolu reklāmās © www.ibtimes.com

30 gadus vecais amerikāņu noziedznieks Džeremijs Mīkss, kurš izpelnījies vispasaules atzinību kā "seksīgākais" likuma pārkāpējs, parakstījis modeļa līgumu ar aģentūru "White Cross Management". Jāpiezīmē, ka Dž. Mīkss joprojām izcieš viņam piespriesto divu gadu cietumsodu par šaujamieroču glabāšanu, ziņo dailymail.co.uk

Pēc līguma noslēgšanas aģentūras pārstāvis atklājis, ka noziedznieks bijis ļoti apmierināts, "Man ir dota iespēja, lai nodrošinātu savu ģimeni un tiešām mainītu dzīvi."

"Nekad nebiju domājis, ka kāds pasaulē uzteiks manu izskatu, tādēļ es jūtos patiešām laimīgs un ļoti pateicīgs,"  tā Dž. Mīkss.

Jau ziņots, ka Mīkss par zvaigzni kļuva šī pagājušā gada jūnijā. Stoktonas pilsētas policijas iecirkņa publiskotā fotogrāfija iekļuva Facebook, kur tūkstošiem cilvēku priecājās par viņa skaistumu. Tobrīd fotogrāfijai bija jau 11 tūkstoši komentāru, to vidū tādi kā: "smukulītis Mikss", "Ak, Dievs, kādas acis", "Es viņu gribu", "Es vēlos, lai viņš ielaužas manā mājā", kuru autores ir sievietes.

Mīksam tika uzrādītas apsūdzības 12 punktos, kas saistīti ar ieroču un munīcijas glabāšanu, pretošanos apcietināšanai u.c. Apgabala tiesa tomēr savu apsūdzību koncentrēja uz vienu konkrētu epizodi par ieroču glabāšanu.

Tiesnesis piesprieda 27 mēnešu cietumsodu un 500 stundas Ieslodzījuma biroja ārstēšanās programmā.

30 gadus vecais noziedznieks cer, ka viņu varētu atbrīvot šī gada novembrī.