Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Pasaulē

McDonalds Ziemeļīrijā šokē ar dīvainām ēdienu sastāvdaļām

© mirror.co.uk

Kāda māte Kolerainā, Ziemeļīrijā savas mazās meitas saldējumā atradusi gumijas gabalu. Māte ar meitu un vecmammu devušās uz McDonalds restorānu, kur 23 gadus vecā Kolīna Makintaira savai meitai iegādājusies McFlurry saldējumu.

Kad mazā meitene gandrīz jau bija to notiesājusi, vecmamma saldējuma kārbas apakšā ieraudzījusi melnu gumijas gabalu, ko sākotnēji abas noturējušas par lakricu. Kad māte sapratusi, ka melnais svešķermenis nav lakrica, bet gan gumijas gabals, uzvirmojušas dusmas. Taisnā ceļā mazās meitenes mamma devusies pie restorāna darbiniekiem, kuri noskaidrojuši apstākļus, nosūtījuši gumijas gabalu ekspertīzei, atgriezuši iztērēto naudu un solījuši ar viņu sazināties.

Nu jau pāris nedēļas gan nekas neesot dzirdēts. McDonalds pārstāvis oficiāli atvainojies mātei, sakot, ka pārtikas kvalitāte un klientu labsajūta ir pirmajā vietā, kā arī iedrošināja māti un citus klientus vajadzības gadījumā nekautrēties zvanīt klientu apkalpošanas centriem. Kolerainas pilsētas McDonalds restorānā šis jau ir otrais gadījums īsā laika posmā, kad klienti iesnieguši sūdzības. Nesen kāda 8 gadus veca zēna tēvs sūdzējās par burgerā atrastu cilvēka nagu.

Informācija sagatavota pēc mirror.co.uk