Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Pasaulē

ŠĪ DIENA FOTOGRĀFIJĀS: Pārsteigt prot ne tikai futbola un hokeja fani

Atbalstīt savus favorītus uz Vimbldonas tenisa turnīru ieradušās arī visai kolorītas līdzjutējas. © SCANPIX

Kamēr fani steidz atbalstīt savus favorītus tenisa turnīrā Vimbldonā, tikmēr KHL paziņojusi, ka šodien vēl netiks atklāts, kuras komandas piedalīsies jaunās sezonas regulārajā turnīrā.

1972.gada 30.jūnijā pirmoreiz viena lieka sekunde tika pievienota UTC laika sistēmai, lai saskaņotu to ar Zemes rotācijas izmaiņām.

30.jūnijā dzimis arī vācu sportists Ralfs Šūmahers. Viņš ir bijušais F1 pilots, titulētā Mihaela Šūmahera brālis. Iespējams, daļēji pateicoties savam slavenajam uzvārdam, 1997. gadā Ralfs debitēja "autosporta karalienē" kā Jordan komandas pilots. Savā trešajā sacīkstē Ralfs pirmo reizi kāpa uz goda pjedestāla. Tomēr Šūmahers izstājās vairāk nekā pusē no sezonas sacīkstēm un kopvērtējumā izrādījās zem sava komandas biedra Fizikellas. 1998. gadā Ralfs palīdzēja komandai izcīnīt dubultuzvaru, tiesa gan, jaunais Šūmahers bija otrais, jo uzvarētājs bija Deimons Hills. 1999. gadā viņš devās uz Williams komandu un izcīnīja visus tās punktus, jo otrs pilots, Alesandro Dzanardi, palika tukšā. Kamēr pilots no Hirtes palika šajā komandā, viņš izcīnīja arī savu pirmo uzvaru.