Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Pasaulē

Porziņģis paraksta līgumu ar "adidas"

© Publicitātes foto

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas “Knicks” spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis nupat parakstījis līgumu ar sporta preču un apģērbu gigantu “adidas”, pievienojoties zīmola sponsorētajiem atlētiem. Kristapam aprit tikai otrais gads NBA, taču viņš jau ir demonstrējis savu laukuma līdera potenciālu, pārrakstījis vairākus NBA rekordus un tagad ar savu raksturu un harismu papildinās visprogresīvāko apavu un apģērbu zīmolu pasaulē.

“Es esmu laimīgs, ka mani atbalsta tāds zīmols kā “adidas”. Es jūtu, ka esmu pareizajā vietā un ar pareizajiem cilvēkiem. Ņujorka ir izslāpusi pēc arvien jauniem panākumiem basketbolā, un es ticu, ka “adidas” man palīdzēs pacelt savu spēli nākamajā līmenī. Es esmu unikāls spēlētājs un “adidas” ir unikāls zīmols. Esmu pagodināts, ka varu būt daļa no šī zīmola ģimenes,” stāsta Kristaps.

Kristaps tagad oficiāli pārstāv “adidas” basketbola divīziju, pievienojoties tādām NBA zvaigznēm kā Džeimss Hārdens (Hjūstonas “Rockets”), Deimiens Lilards (Portlandas“Trail Blazers”), Kails Lourijs (Toronto “Raptors”), Endrjū Viginss (Minesotas“Timberwolves”) un Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas vērtīgākajai spēlētājai Kendesai Pārkereino Losandželosas “Sparks”.

“Līgā nekad nav bijis tāds spēlētājs kā Kristaps, kura mīlestība pret basketbola kultūru ir neizmērojama,” stāstaMaikls Ladinigs, “adidas” sporta mārketinga direktors. “Viņš maina pašu spēli un ir ideālais zīmola vēstnesis jaunajām paaudzēm gan laukumā, gan ārpus tā. Porziņģa pievienošanās “adidas” parādīs Ņujorkai un pasaulei, kādai ir jābūt nākamajai adidas basketbola paaudzei.”

NBA 2016-2017 sezonā Kristaps pārstāvēs zīmola jaunāko franšīzi “Crazy Explosive”. Viņš spēlēs lielu lomu jaunu produktu radīšanā, testēšanā un performances pārbaudēs, kā arī piedalīsies topošajās kampaņās, aktivitātēs un globālajās atlētu tūrēs.