Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Pasaulē

ASV militāristi atklāj šokējošu patiesību par armijas saistību ar citplanētiešiem

Atvaļinātie ASV gaisa spēku militāristi apgalvo, ka citplanētieši kopš 1948. gada nodarbojas ar ASV un Lielbritānijas kodolieroču deaktivizēšanu. Šāds sensacionāls paziņojums publicēts britu laikrakstā "The Daily Mail".

Bijušie militāristi apgalvo, ka citplanētiešu kuģis reiz pat piezemējies vienā no Lielbritānijas militārajām gaisa spēku bāzēm, un gan ASV, gan Lielbritānijas valdības rūpīgi slēpjot notikušo.

Tā vēsta portāls apollo.lv

Ar šokējošajiem paziņojumiem klajā nākuši seši atvaļinātie virsnieki un viens kapteinis.

Atvaļinātais kapteinis Roberts Salass pirmo reizi par šokējošo notikumu liecinieku kļuva 1967. gada 16. martā Malmstromas gaisa spēku bāzē Montanas štatā.

"Man bija dežūra, kad kāds neidentificēts objekts atlidoja un palika karājamies gaisā tieši virs bāzes teriotorijas. Visas desmit kodolraķetes "Minuteman" tūlīt atslēdzās. Līdzīgs notikums atgadījās pēc nedēļas, tikai citā vietā. Lai kas viņi arī nebūtu, viņiem ir liela interese par mūsu raķetēm. Es nedomāju, ka viņi ir šīs zemes radījumi," saka aculiecinieks.

Virsnieks Čārlzs Halts savukārt apgalvo, ka pirms 30 gadiem redzējis NLO virs britu militārās bāzes "RAF Bentwaters" Ipsvičā, kas ir viena no nedaudzajām bāzēm Lielbritānijā, kurā glabājās kodolieroči. Aculiecinieks stāsta, ka lidojošie objekti bāzes virzienā raidījuši staru kūļus. Pēcāk Haltam pa rāciju paziņots, ka citplanētieši piezemējušies vietā, kur tiek glabāti kodolieroči.

Pēdējās citplanētiešu iejaukšanās kodolieroču glabātavu darbā notikušas 2003. gadā. Šādas un līdzīgas liecības snieguši 120 atvaļinātie vai pensijā aizgājušie armijnieki, kuru liecības seši virsnieki savākuši.

Tagad viņi nolēmuši slepeno informāciju atklāt, un aicinās varas iestādes atzīt, ka citplanētieši apciemojuši Zemi.