Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Miljonārs no Austrālijas meklē sev palīgu, lai kopā apceļotu pasauli

© Pixabay.com

Kāds miljonārs no Austrālijas meklē palīgu, kas pavadītu viņu ceļojumos apkārt pasaulei un palīdzētu vadīt biznesu. Par to, kādas ir prasības kandidātiem un kāda alga tiek solīta, raksta dialog.ua.

Metjū Leprē meklē personīgo asistentu, kas ir gatavs ceļot kopā ar viņu un palīdzēt biznesa jautājumos. Leprē ir gatavs viņam maksāt 30 500 mārciņu gadā, kā arī apmaksāt visus izdevumus par lidojumiem, viesnīcām un ēdināšanu, vēsta ladbible.com.

"Es meklēju strādīgu darbinieku, kas palīdzētu manā biznesā. Es meklēju "labo roku", kas man palīdzēs nokārtot ceļošanas un administratīvos uzdevumus," viņš teica.

31 gadu vecais Leprē pārdod tiešsaistes uzņēmējdarbības un mārketinga apmācības kursus un vada populāru emuāru. Viņš meklē kādu, kuram ir pieredze sociālajos medijos, kurš prot veidot saturu un kuram ir labas komunikācijas prasmes. Leprē par vakanci paziņoja savā “Instagram” kontā, kur viņam ir vairāk nekā 300 000 sekotāju. Miljonārs vēloties atrast kādu, kas, tāpat kā viņš, aizraujas ar ceļošanu un personīgo izaugsmi.

Lai pieteiktos darbam, jāaizpilda tiešsaistes veidlapa miljonāra mājaslapā un jāpievieno video, kurā kandidāts stāsta par sevi un saviem sasniegumiem.

Jāpiebilst, ka šī nav pirmā reize, kad miljonārs meklē palīgu - 2019. gadā no 70 tūkstošiem pretendentu uz asistenta amatu miljonārs izvēlējās studentu, kā arī nolīga personīgo fotogrāfu, kurš ceļoja kopā ar viņu un veidoja saturu Leprē “Instagram” vietnei.