Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Pasaulē

Nolaupīts aligators, kas palīdzējis savam saimniekam gandrīz desmit gadus cīnīties ar depresiju

© Pixabay.com

Emocionālā atbalsta aligatoru nolaupīja un pēc tam palaida purvā, stāsta viņa īpašnieks - dzīvnieks palīdzēja savam saimniekam atveiglot depresiju gandrīz desmit gadu garumā, raksta BBC.

Šī pārsteidzoši mīļā būtne, kas pazīstama kā WallyGator jeb Vallijs, ir palīdzējusi savam saimniekam Džoijam Hennijam atvieglot depresiju gandrīz desmit gadus. Hennija kungs stāsta, ka mīļoto rāpuli viņa atvaļinājuma laikā ASV Džordžijas štatā paņēma kāds, kurš vēlējās ļauni pajokot.

Pēc tam Valliju savāca vietējā dzīvnieku kontrole un izlaida purvā “kādā attālā vietā”, sacīja Hennijs.

Facebook ierakstā Hennija kungs sacīja, ka viņa draugu paņēmis kāds, kurš dzīvnieku pēc tam iemetis kādā pagalmā, iespējams, lai nobiedētu mājas iedzīvotājus.

Kad notikušais tika atklāts, satraukti iedzīvotāji sazinājās ar Džordžijas Dabas resursu departamentu, kuri noķēra un palaida Valliju purvā kopā ar 20 citiem aligatoriem, sacīja Hennijs.

Hennijs sacīja, ka viņa izredzes atrast Valliju ir "niecīgas", taču viņš plāno meklēt savu emocionālo atbalsta dzīvnieku purvā.

"Mēs tikai lūdzam, lai ar Valliju viss kārtībā," viņš sacīja sociālajos medijos.

WallyGator pirmo reizi nokļuva ziņu virsrakstos, kad viņam kopā ar saimnieku tika liegta ieeja 2023. gada septembrī beisbola spēlē.

Hennija kungs uzskata, ka Vallijs gadu gaitā ir palīdzējis viņam izkļūt no dziļas emocionālās depresijas.

"Es nekad neesmu saticis aligatoru, kas tevi nekož," Hennijs sacīja telekanālam CBS Evening News 2022. gadā. "Viņu instinkts ir satvert tevi ar saviem zobiem, bet viņš to nedara.”

Aptuveni deviņus gadus vecais aligators ir 182 cm garš.