Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Džūdas Lova draudzenei būs bērns

© scanpix

41 gadu vecais Holivudas aktieris Džūda Lovs drīz kļūs par tēti jau piekto reizi. Viņa 23 gadus vecā mīļotā gaida bērnu, un, neraugoties uz to, ka pāris nesen izšķīries, viņi nolēmuši kopīgi nodarboties ar gaidāmā mazuļa audzināšanu.

Ar prieka vēsti par to, ka drīz atkal būs tēva lomā, padalījās pats Džūda Lovs. Kinozvaigznes mīļotā sieviete, dziedātāja Ketrīna Hārdinga dāvās viņam bērniņu pavasarī. Lova oficiālie pārstāvji pastāstīja laikrakstam «The Daily Mail», ka pāris nolēmuši kopā rūpēties par gaidāmo bērnu, taču lūdz cienīt viņu privāto dzīvi, tāpēc vairs nekādus paziņojumus topošie vecākie turpmāk nesniegs.

Džūdas Lova vājība uz skaistām sievietēm maksāja aktierim laulības dzīvi ar viņa sievu Sediju Frostu, ar kuru Lovs izšķīrās 2003. gadā. No pirmās laulības Holivudas slavenībai ir divi dēli – 18 gadus vecais Rafertijs un 12 gadus vecais Rūdijs, kā arī 13 gadus vecā meita Airisa. Džūdas Lova un modeles Samantas Bērkas vētrainā mīlas dēka beidzās ar saistībām – 2009. gadā jaunā sieviete aktierim dzemdēja meitu Sofiju.