Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

Lauris Reiniks par brīvu atdevis savu veco viedtālruni

© beka_re

Pašmāju mūziķis Lauris Reiniks ar konkursa palīdzību atbrīvojies no sava vecā viedtālruņa, atdodot to kādam no saviem faniem, kas seko mūziķa Instagram kontam.

Ceturtdien, 22.janvārī, Reiniks izvēlējies uzvarētāju: "Nuu, draugi, Jūs manu instagram uzspridzinājāt vakar un šodien. Tas bija traki, bet ļoti interesanti un patiesi! Paldies! Es izlasīju KATRU jūsu komentāru un vēlos kaut es paralēli būtu lietojis simtiem mobilo un tagad varētu Jums tos atdāvināt. Bet man ir tikai 1 un ļoti īpašs. Tad nu es un mana komanda izvērtējām visas atbildes un nolēmām, ka mans mīlulis un pirmais aifons iPhone4s turpmāk dzīvos @beka_re gimenē! Apsveicu un sargā manu dārgumu! Lai tas labi kalpo un māsai smukas bildes top. Un vienmēr esiet uz sakariem! Buča! #NoticiUnTevIzdosies"

Augstāk esošajā attēlā iespējams apskatīt tālruņa ieguvējas komentāru, kas pārliecinjājis Reiniku, ka ierīcei jānonāk tieši viņas īpašumā.

Kā jau ziņots, Lauris Reiniks trešdien sociālajos tīklos izziņojis, ka piedāvā kādam iegūt savu veco mobilo telefonu, jo jau iegādājies jaunu: "Uzmanību, uzmanību! Kurš grib iPhone 4s? Nopirku tikko sev jauno un iepriekšējo nav kur likt, tāpēc gribētu to uzdāvināt kādam no jums. Vienkārši tāpat vien. Tāpēc atkal taisām loteriju. Spied LIKE un iekomentē, ko tu ar to iPhone darīsi un kam tev viņu vajag! Interesantākās atbildes autoram tad arī atdāvināšu šo manu telefonu, kas daudz ko ir redzējis un dzirdējis, un nu gatavs iet pie jauna saimnieka!"