Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Bārtulis remontēs ģimenes māju

© F64

Latviešu hokejists Oskars Bārtulis (28), kas šobrīd spēlē Kontinentālās hokeja līgas klubā Astanas "Baris", pēc sezonas traumām atgūst mājās veselību. Hokejists neslēpj prieku, ka visu savu laiku nu var pavadīt kopā ar bērniem – Martinu un Lauru.

Šobrīd kļuvis arī skaidrs, ka sezonas laikā gūto traumu dēļ Oskars Bārtulis nevarēs Latvijas hokeja izlases sastāvā doties uz Pasaules čempionātu hokejā, kas šogad norisināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā. Pēc sezonas noslēguma klubā Astanas «Baris» Bārtulis bija devies uz Ameriku pie mediķiem, lai uzlabotu veselību. «Man jau visu laiku ar cirksni ir problēmas, tādēļ biju aizbraucis pie daktera, kas veicis man operācijas,» sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta Bārtulis.

Pavisam nesen hokejists atgriezies mājās Latvijā pie ģimenes – sievas Elīnas un bērniem Martina un Lauras. «Ir tik labi, ka tagad pēc sezonas var pavadīt laiku ar ģimeni. Pēc pilnas programmas varam izmantot šo laiku. Aprīli, maiju un jūniju būšu kopā ar savējiem,» prieku par tikšanos ar saviem mīļajiem neslēpj Bārtulis.

Vaicājot, kādi plāni hokejistam ir šajās sezonas brīvdienās, viņš atklāj, ka tuvākajā laikā jāsāk ķerties klāt nopietniem darbiem: «Mums ir paredzēti mājās lieli remontdarbi. Taču pats galvenais ir pavadīt laiku ar ģimeni. Es beidzot varu savu dēlu aizvest uz treniņu. Kad man ir sezona, es ne reizi neesmu redzējis, kā dēlam iet hokejā un futbolā. Parasti sieva pazvana un pasaka, kāds dēla komandai ir bijis spēles rezultāts. Dēlam nupat bija turnīrs Lietuvā, un es jau paguvu aizbraukt apskatīties klātienē, kā viņš spēlē. Tagad varu arī visu ģimeni izvizināt, kur vien viņiem vajag. Bijām jau visi kopā aizgājuši uz dzimšanas dienu pie dēla klasesbiedra. Man ir tik interesanti, ka beidzot varu to visu izjust un būt arī tētis.