Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

ŠOKS: Modelei uz ielas uzbrūk, pazemo un sagriež seju

© mirror.co.uk

Jaunā Dienvidamerikas modele Džoselīna Silva kopā ar savu vīru bija devusies atpūsties uz kādu Ekvadoras klubu, kad kāds iereibis jauniešu pulks viņiem uzbrucis un nodarījis smagus miesas bojājumus.

Kevins un Džoselīna Silva vēlējušies doties mājup no mierīgi pavadīta vakara klubā, taču ceļā uz taksi, viņus pārtvēris kāds agresīvi tendēts grupējums, kurš tūdaļ uzbrucis jaunajam pārim.

Agresīvā kompānija esot devusies uz klubu atzīmēt kāda draugu dzimšanas dienu, tomēr ieraugot laulāto pāri, tie, bez acīmredzama iemesla, izlēmuši viņiem uzbrukt. Jaunieši modeli izģērba, sita, spārdīja un dūra meitenei ar pudeles stiklu lauskām. Kamēr norisinājies vardarbības akts, modeles vīrs bijis cieši satverts, lai nevarētu doties aizstāvēt savu sievu.

Vīrs vēlāk žurnālistiem teicis, ka cilvēki, kuri situši viņa sievu, paralēli esot izteikuši tādus saukļus kā „Uz priekšu, sadod viņai!”.  Kāds vīrietis pat esot viņam pat draudējis, ka salauzīs viņa sievas galvaskausu.

Kevinam un Džoselīnai nebija nekādu izredžu sekmīgi aizstāvēties pret grupējumu, kurš sastāvējis no aptuveni 20 cilvēkiem.  Uzbrukuma laikā modele guva nopietnus miesas bojājumus. Uz viņas sejas, pleciem, vēdera, kājām vajadzēja vairāk nekā 100 šuves.

Cietušās māsa atzina „Džoselīnai bija lieliska karjera, bet tagad ārsti cenšas „glābt” viņas seju”.

Džoselīnas ārsts atzinis, ka jaunajai sievietei būs nepieciešamas vairākas plastiskās operācijas, lai viņas seja atgūtu iepriekšējo skaistumu.

Tāpat arī policijā apstiprināts, ka šī lieta tiek izmeklēta, tomēr pagaidām uzbrukuma cēloņi neesot zināmi. Šobrīd daži no uzbrucējiem esot apcietināti un tiem piespriests 3 gadu cietumsods, taču cietušais pāris vēlas, lai vardarbīgo grupējumu sodītu par slepkavības mēģinājumu.

Video, kuru nofilmējis kāds garāmgājējs, var redzēt, ka vardarbīgās sievietes atkārtoti sit upurim, taču neviens no aculieciniekiem jaunajai meitenei nepalīdz.

Jāpiezīmē - arī klubs, pie kura notika uzbrukums, ir slēgts, jo tiek uzskatīts, ka tā darbinieki nav centušies palīdzēt cietušajiem.

Informācija sagatavota pēc mirror.co.uk