Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

Melburnā cels debesskrāpi par godu Bejonsas dziesmai

© Scanpix

Austrālijas pilsētā Melburnā cels debesskrāpi, kura būvniecību iedvesmojis dziedātājasBejonsas dziesmas videoklips.

"Premier Tower" būs 78 stāvu ēka, kurā atradīsies dzīvokļi, viesnīcu istabas un mazumtirdzniecības telpas. Debesskrāpi būvēs pilsētas biznesa rajonā. Ēkas sarežģītais dizains būs "mākslas un zinātnes mijiedarbība" un godinās dziedātājas Bejonsas 2013.gadā iznākušās dziesmas "Ghost" videoklipu.

"Premier Tower" projektē Austrālijas arhitektūras un interjera dizaina firma "Elenberg Fraser", viņu mājaslapā ievietotajā preses relīzē teikts: "Šis projekts ir mūsu iespaidīgā pētījuma kulminācija - ar jauno parametriskās modelēšanas metodi noskaidrojām, kā vislabāk strādāt ar specifiskajiem objekta un klimata ierobežojumiem."

"Ar sarežģīto vertikālās konsoles formu patiesībā ir visefektīvāk sadalīta ēkas masa, tādējādi sniedz vislabākos rezultātus, ja runājam par strukturālo dispersiju, frekvences svārstībām un vēju ietekmi. Māksla un zinātne? Nu protams! Tiem, kam vairāk interesē māksla nekā zinātne, mēs atklāsim, ka forma godina ko estētiskāku - cerams, esat redzējuši Bejonsas dziesmas "Ghost" videoklipu," sacīts paziņojumā.

"Ghost" ir viena no 14 dziesmām ar videoklipiem, ko Bejonsa izveidoja savā vārdā nosauktajam 2013.gadā izdotajam albumam "Beyoncé".