Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports

Reķis un Sedlāčeks paliks "Dinamo", Sējējs veic pārrunas ar Masaļski

© Romans Kokšarovs

Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas „Dinamo” ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs ar kluba preses dienesta starpniecību atklājis, ka noris darbs pie nākamās sezonas sastāva veidošanas un jau pagarināti līgumi ar Arvīdu Reķi un Jakubu Sedlāčeku, tāpat ir pamats cerībai, ka komandu papildinās Edgars Masaļskis.

„Šobrīd jau esam panākuši vienošanos par līgumu pagarināšanu ar aizsargu Arvīdu Reķi un vārtsargu Jakubu Sedlāčeku,” izpaudis Normunds Sējējs. „Ar pieredzējušo Reķi līgums tiks slēgts uz vienu sezonu, bet ar jauno čehu vārtsargu Sedlāčeku uz diviem gadiem.

Līgumi ir piedāvāti vēl vairākiem iepriekšējās sezonas „Dinamo” spēlētājiem, taču vienošanās pagaidām vēl nav panākta, tādēļ, kamēr norit sarunu process, šobrīd konkrētus uzvārdus es negribētu publiskot. Tāpat ir apzināts arī to hokejistu loks, kuri starpsezonā varētu papildināt komandas sastāvu, taču arī šajā gadījumā konkrētus vārdus nosauksim tikai pēc tam, kad būs panākta vienošanās, par to, ka hokejists ir gatavs pievienoties mūsu komandai.”

Sējējs apstiprināja informāciju, ka Mikaels Telkvists nākamajā sezonā nepaliks „Dinamo” rindās, jo puses nav spējušas vienoties par līguma nosacījumiem. Taču šobrīd norisot pārrunas ar Latvijas izlases vārtsargu Edgaru Masaļski, un Sējējs apgalvo, ka, „spriežot pēc pārrunu gaitas, tās varētu noslēgties pozitīvi,” kas arī pilnībā atrisinātu vārtsargu jautājumu.

Sējējs arī izpauda, ka viņa interešu lokā ir vairāki Latvijas izlases hokejisti, taču interesi izrādot arī citi KHL klubi, kuru rocība ir daudz lielāka, un Rīgas komanda nespēj konkurēt ar līguma piedāvājumiem.

„Piemēram, tikko pret drafta izvēli aizmainījām uz Maskavas „Dynamo” tiesības uz uzbrucēju Kasparu Daugaviņu, kurš iespējams nākamo sezonu aizvadīs šajā KHL klubā. Savulaik Rīgas „Dinamo” tiesības uz šo hokejistu arī ieguva apmaiņā pret drafta izvēli no Ņižņijnovgorodas „Torpedo”,” savas darbības ieskicē Sējējs.