Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports

Mārupes „Ghetto Games” sezona noslēgsies 25.augustā

© Publicitātes

Pirmdien, 25.augustā pl.18.00 ar ielu basketbola, futbola, florbola turnīriem, deju un ielu vingrošanas šoviem noslēgsies Mārupes „Ghetto Games” sezona, kur aicināti piedalīties un apmeklēt ikviens sporta interesents.

Mārupes „Ghetto Games” sezonas noslēguma pasākums ar „Ghetto Football 6:6” turnīra čempiona titula noskaidrošanu, „Ghetto Basket” turnīra posmu, kā arī basketbola soda metienu konkursu norisināsies 25. augustā Mārupes vidusskolas teritorijā. Savukārt šovus demonstrēs ielu vingrotāji, cīņu deju grupa „Capoeira Latvija” un deju grupa „Chill out”. Ar priekšnesumu klātesošos priecēs arī mūziķe Zane Jablonska.

Sākums pl.18.00, svinīgā atklāšana – pl.19.00, apbalvošana – pl.22.00.

Sākot no 19.maija, šīs vasaras pirmdienas Mārupes vidusskolas teritorijā kļuvušas par neatņemamu sacensību kalendāra sastāvdaļu ielu futbolistiem, basketbolistiem, florbolistiem un ielu vingrotājiem, kur Mārupes „Ghetto Games” noslēgsies 25.augustā. Mārupes vidusskolas autostāvietā līdz šim regulāri pulcējušās daudzas labākās Latvijas ielu basketbola un ielu florbola komandas, jo šī ir Rīgai tuvākā vieta, kur aizvadīt saspringtas spēles ar spēcīgiem sāncenšiem

„Ghetto Football 6:6” turnīrs ir īpašs ar to, ka mēneša ietvaros katru pirmdienu uz Mārupes vidusskolas mākslīga futbola laukumiem sacenšas 12 komandas, nosakot mēneša čempionus, kā arī cīnoties par ceļazīmēm uz finālturnīru 30. augustā 11.novembra Krastmalā. Maijā triumfēja komanda „USB.”, jūnijā „AK37”, bet jūlija finālturnīrā visus apspēlēja komandas „Tentes” futbolisti.

Savukārt katru otro nedēļu Mārupes vidusskolas stāvlaukumā norisinājās ielu basketbola „Ghetto Basket” un ielu florbola „Ghetto Floorball” turnīri, kur maijā un jūlijā katrs pa diviem turnīriem. „Ghetto Floorball” turnīra pēdējais Mārupes posms, kur uzvaru izcīnīja ranga viena no spēcīgākajām komandām „Posantre”. Savukārt „Ghetto Basket” pēdējais turnīrs tiks aizvadīts 25.augustā.

Ielu vingrošanas treniņi katru nedēļu, no pirmdienas līdz ceturtdienai, norisinājās trīs dažādās lokācijas vietās – pirmdienās un trešdienās (adrese: Kantora ielā 97), ceturtdienās Tīrainē pie BMX trases (adrese: Tīraines dārza iela 6) un otrdienās Jaunmārupē pie ūdenstorņa (adrese: Mazcenu aleja 3/1).

Video no 28.07.2014 Mārupes „Ghetto Basket” un „Ghetto Football 6:6” turnīriem: https://www.youtube.com/watch?v=Sj6S8JEo1tw