Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

Rodrigo Ābols piedalīsies MHL Izaicinājuma kausā

© f64

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Izaicinājuma kausā jeb Zvaigžņu spēlē vienīgais spēlētājs no Latvijas būs "Rīgas" uzbrucējs Rodrigo Ābols, kurš pārstāvēs Rietumu komandu.

Rodrigo Ābols šosezon MHL aizvadījis 35 spēles, kurās izcēlies ar 20 vārtu guvumiem, 18 rezultatīvām piespēlēm, kā arī nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +5, kā arī iekļāvies Rīgas "Dinamo" sastāvā, kurā paspējis gūt arī savus debijas vārtus KHL. "Rīga" Rietumu konferencē ieņem 12. vietu 20 komandu konkurencē.

Ābols būs vienīgais Latvijas hokejists, kurš piedalīsies šajā spēlē. Izaicinājuma kausa spēle notiks 31. janvārī Čerepovecā, un tā atbilst ierastajam Zvaigžņu spēles formātam, proti, tajā sacenšas līgas labākie spēlētāji, kas sadalīti Rietumu un Austrumu konferenču komandās.

Tiesa, kā norādīts "Dinamo" mājaslapā, MHL Izaicinājuma kausā sagaidāma nopietns spēle: "Šajā mačā laukumā notiek īsta bezkompromisa cīņa, kurā Austrumu un Rietumu izlašu dalībnieki vārda tiešā nozīmē cīnās par Izaicinājuma kausa iegūšanu."

Šīs spēles dēļ Ābols nevarēs palīdzēt "Dinamo" mačos rīt pret "Medvescak" un 1. februārī pret "Slovan".