Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Sports

Šici noslēdz sezonu ar bronzu Sočos

© F64

Noslēdzies Pasaules kausa pēdējais posms kamaniņu braukšanā divnieku ekipāžām, kas risinās Krievijas pilsētā Sočos. Latvijas duets Andris un Juris Šici nenoturēja pirmajā braucienā uzrādīto otro vietu, taču medaļās palika, izcīnot bronzas godalgas.

Brāļi Šici startēja ar 14. numuru, bet Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš ar 16. numuru. Šiciem ceturtais labākais starts, kopumā labs brauciens un finišā tikai 0,156 sekundes sliktāks laiks nekā līderiem Vendlam un Arltam, kas pēcpirmā brauciena deva otro pozīciju.

Gudramovičs un Kalniņš sāka ar 15. labāko starta laiku, bet finišā ieņēma uz to brīdi 11. vietu, bet kā pēdējie startējušie mājinieki Denisjevs un Antonovs nobīdīja mūsējos par vienu pozīciju zemāk.

Līderpozīcijās pēc pirmā brauciena atrodas vācieši Vendls un Arlts. Otrajā braucienā krievu ekipāžas nokritās un netika pie medaļām mājas trasē. Trijniekā iekļuva austrieši Pencs un Fišlers, kuri kā vieni no diviem izbrauca no 50 sekundēm un pacēlās uz otro pozīciju. Šici uzrādīja sesto laiku braucienā un summā zaudēja Pencam/Fišleram, taču medaļās noturējās, ieņemot trešo vietu.

Gudramovičs un Kalniņš otrajā braucienā uzrādīja 13. laiku (51,388), arī summā sasniedzot 13. rezultātu.