Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports

Latvijas futbola klasikā "Ventspils" uzņems "Skonto"

© Māris Greidāns

SMScredit.lv Virslīgā šodien tiks aizvadītas divas spēles. Vienā no visas sezonas svarīgākajām spēlēm "Ventspils" uzņems Rīgas "Skonto". Mačs sāksies plkst. 14:00, un to tiešraidē būs iespējams vērot Sportacentrs.com.

Ventspilnieki šosezon nav izjutuši zaudējuma rūgtumu, četrās Virslīgas spēlēs izcīnītajiem 10 punktiem (trīs uzvaras un viens neizšķirts) pievienojot arī iekļūšanu Latvijas kausa izcīņas finālā. "Skonto" tikmēr no kausa izcīņas izstājās jau ceturtdaļfinālā, bet Virslīgas ietvaros piedzīvoja vienu zaudējumu – abos mačos tika zaudēts "Liepājai".

Iepriekšējā nedēļas nogalē tika aizvadīti kausa izcīņas pusfināli. "Ventspils" pēcspēles sitienu sērijā salauzaJūrmalas "Spartaka" pretestību, bet "Skonto" brīvajā laikānesnauda un devās uz treniņnometni Turcijā, kur gatavojās gaidāmajam mačam ar "Ventspili", pie viena arī pierodot pie dabīgā zāliena seguma.

Latvijas čempionāta vēsturē šī būs "Ventspils" un "Skonto" 70. savstarpējā spēle. 25 reizes uzvaru ir svinējuši rīdzinieki, 23 reizes pārāki bija ventspilnieki, bet atlikušajā 21 spēlē tika fiksēts neizšķirts. Pagājušajā sezonā trīs no četrām spēlēm uzvarēja "Ventspils".

Latvijas futbola klasika sāksies plkst. 14:00. Tiešraidē to būs iespējams vērot gan Sportacentrs.com mājaslapā, gan "Sportacentrs.com" televīzijā "Lattelecom" Interaktīvās TV 411. kanālā.

Pēc "Ventspils" un "Skonto" spēkošanās futbola līdzjutējiem būs iespēja vērot arī Jūrmalas "Spartaka" un "Daugavpils" spēli. Daugavpilieši pēc četrām kārtām ieņem augsto ceturto vietu ar septiņiem punktiem, bet labu sniegumu šosezon demonstrē arī Jūrmalas "Spartaks" futbolisti, kuri vienīgie ir atņēmuši punktus līdervienībai "Liepājai". "Spartaka" un "Daugavpils" duelis sāksies plkst. 16:00, un arī to būs iespējams vērot ganSportacentrs.com mājaslapā, gan "Sportacentrs.com" televīzijā.