Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Sports

Rudņevs pēc konflikta ar sievu nonāk slimnīcā

© scanpix

Pēdējā laikā Artjoms Rudņevs savā klubā nespēlē nekādu lomu, aizvadītajās trīs bundeslīgas spēlēs futbolista vārds nebija atrodams pat spēles pieteikumā. Kā ziņo vācu mediji, Rudņevam melno joslu nu ir papildinājis kāds incidents otrdienas vakarā.

Aculiecinieki liecina, ka uz kādas no Hamburgas ielām starp Rudņevu un viņa sievu izcēlies strīds, pēc kura latviešu futbolistam esot sakosta mēle. Stipri asiņojošo brūci Rudņevs devies apstrādāt uz tuvējo slimnīcu, kur tika pierakstīts ar viltus vārdu. Kodiens ir bijis tik spēcīgs, ka mediķiem nācās likt šuves uz gandrīz nokostās mēles. Nav skaidrs, kādēļ ir izcēlies strīds, taču Hamburgas policija Artjoma Rudņeva sievu Santu no notikuma vietas aizveda saslēgtu rokudzelžos.

Vasaras pāreju periodā Rudņevs jau izgāja medicīniskās pārbaudēs Grieķijas klubā PAOK, taču atgriezās Hamburgā, jo apgalvoja, ka viņa ģimenei tā būšot labāk. Noraidījis arī tādu klubu Kā Boltonas "Wanderers" un Lježas "Standard" piedāvājumus, uzbrucējs paziņoja, ka turpinās cīņu par vietu sastāvā. Esošo situāciju pasliktina fakts, ka nav zināms, kad Rudņevs atgriezīsies komandas treniņos, jo incidenta dēļ ceturtdien nepiedalījās arī pārbaudes spēlē pret 3. līgas klubu "VfL Osnabrück".

Līgums ar HSV ir spēkā vēl uz šo sezonu. Kur Rudņeva ceļi aizvedīs pēc tam, vai arī atstās Hamburgu jau ziemas pāreju laikā, pagaidām nav skaidrs.