Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Mūrniece pateicas Latvijas sportistiem

© F64

"Tikai jūs - sportisti - varat mums pārējiem pastāstīt, ko nozīmē izdarīt visu iespējamo un pēc tam strādāt ar otro elpu, paveicot vēl vairāk. Tieši tas ir ceļš uz panākumiem. Jūs iezīmējat Latvijas vietu pasaules kartē ļoti spilgti." To Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece uzsvēra, ceturtdien, 26.novembrī, Saeimas namā sveicot Latvijas paralimpisko vienību ar augstajiem sasniegumiem pasaules čempionātā vieglatlētikā, pasaules čempionātā paralimpiskajā loka šaušanā un pasaules kausā ratiņpaukošanā un Almu Vītolu, kura džungļu maratonā Brazīlijā sieviešu konkurencē ieguva pirmo vietu.

Saeimas priekšsēdētāja uz Saeimas namu bija aicinājusi paralimpiskās vienības sportistus Aigaru Apini, Edgaru Bergu, Dmitriju Silovu, Edgaru Kļaviņu, Diānu Dadzīti, Taigu Kantāni, Ingrīdu Priedi, Poļinu Rožkovu, Ievu Melli, kā arī paralimpiskās vienības trenerus, personālu un vadību.

Ikviens sasniegums Latvijai ir ļoti svarīgs, uzsvēra I.Mūrniece un pauda pārliecību, ka ceļš uz panākumiem nav acumirklīgs lēciens. "Aiz panākumiem slēpjas daudz ieguldīta darba, sviedru, apņēmības, gribas un līdzcilvēku un ģimenes atbalsts," teica Saeimas priekšsēdētāja un sūtīja sirsnīgākos sveicienus sportistu atbalsta komandai un ģimenēm, kas par sportistiem "īkšķus tur" visstiprāk.

Pateicībā par augstajiem sportiskajiem panākumiem I.Mūrniece sportistiem pasniedza Saeimas priekšsēdētājas atzinības rakstus.