Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports

Slovākijas "Skalica" lauž līgumu ar Kobu Jasu

© Hokej.sk

Slovākijas spēcīgākās hokeja līgas komanda HK „36 Skalica” paziņojusi, ka pārtraukusi līgumsaistības ar Latvijas uzbrucēju Kobu Jasu, kurš līdz šim bija ceturtais rezultatīvākais uzbrucējs komandas sastāvā. Līgums lauzts pēc abpusējas vienošanās.

„Mūsu komandas rezultāti pēdējā laikā diemžēl nav tādi, uz kuriem bijām cerējuši,” kluba mājaslapā citēts ģenerālmenedžeris Tibors Martinčičs. „Līdz ar to loģiski, ka seko pārmaiņas. Kobas Jasa aiziešana no komandas ir balstīta uz abpusēju vienošanos. Abas puses nonāca pie secinājuma, ka pienācis laiks kaut ko mainīt, un jauns spēlētājs mūsu komandai var dot papildus impulsu. Vēlos pateikties Kobam par ieguldījumu mūsu komandā un novēlu veiksmi turpmākajā karjerā.”

Jass „Skalica” vienībai pievienojās šīs sezonas sākumā un 27 spēlēs izcēlies ar desmit punktiem (2+8), 22 soda minūtēm un lietderības koeficientu mīnus pieci. Kā jau minēts, viņš ir ceturtais rezultatīvākais spēlētājs komandā, kuru pārstāv arī Artūrs Mickevičs. Viņš savukārt 28 spēlēs savācis septiņus punktus (1+6).

„Skalica” šosezon izcīnījusi tikai deviņas uzvaras 28 spēlēs un atrodas pēdējā desmitā vietā, turklāt no priekšpēdējā vietā esošās „Zilina” atpaliek par septiņiem punktiem. Tieši „Skalica” sagādājusi vienīgo uzvaru Slovākijas U20 izlasei, kura vietējā čempionātā startē ārpus konkurences.

25 gadus vecais Koba Jass iepriekšējās trīs sezonas pavadījis dažādās Slovākijas un Čehijas komandās un pārstāvējis Latvijas izlasi gan olimpiskajās spēlēs, gan vairākos pasaules čempionātos.