Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Porziņģis: "Latvijai manas gaitas NBA nozīmē daudz"

© F64

Pēc Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Uzlecošo zvaigžņu spēles Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis, kurš guva 30 punktus, sniedza komentāru par maču un atbildēja uz pāris žurnālistu jautājumiem.

"Šī bija augstas rezultativitātes spēle, bez lieliskas aizsardzības, bet šeit runa ir par laba laika pavadīšanu," maču komentēja Kristaps. "Otrajā puslaikā spēle kļuva interesantāka, abas komandas gribēja uzvarēt. Mums nedaudz pietrūka un zaudēt nekad nav laba izjūta. Tā kā neesmu pārāk priecīgs par to, ka zaudējām."

"Mans sapnis bērnībā bija kļūt par daļu no NBA. Tagad, kad esmu šeit nonācis un brīžiem apstājos, lai padomātu par to, tas šķiet kaut kas nereāls. Tomēr es nevaru domāt par to, ka esmu šeit nonācis, man jākoncentrējas savam darbam," atbildot uz kāda izraēliešu žurnālista jautājumu, sacīja Porziņģis.

"Ņemot vērā sociālos tīklus, no Latvijas saņemu lielu atbalstu. Zinu, ka Latvijai manas gaitas NBA nozīmē daudz, bet pats vēl neesmu bijis mājās, lai to izjustu uz savas ādas, varbūt starpsezonā tas notiks," turpināja Kristaps.

Tāpat Porziņģim tika vaicāts par to, vai bērnībā viņš varējis iedomāties, ka spēlēs vienā līgā ar Kobe Braientu, uz ko latvietis atbildēja: "Man ir gods būt šajā līgā, kad Kobe aizvada savu pēdējo sezonu. Viņš ir liela leģenda, viens no visu laiku labākajiem basketbolistiem. Iespēja spelēt pret viņu man ir neiedomājams gods un sapņa piepildīšanās."