Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports

LHF valde rīt lems Beresņeva tālāko likteni

© F64

Rīt paredzētajā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēdē tiks analizēts Latvijas hokeja izlases parādītais sniegums aizvadītajā pasaules čempionātā Maskavā, kā arī lemts valstsvienības galvenā trenera Leonīda Beresņeva tālākais liktenis.

LHF prezidents Kirovs Lipmans sarunā ar portālu Sportacentrs.com šodien nevēlējās komentēt jautājumus, kas saistīti ar izlases galvenā trenera palikšanu vai tieši pretēji - nepalikšanu amatā. “Rīt mums plānota valdes sēde, kurā arī šis jautājums tiks skatīts. Sabiedrībā ir radies iespaids, ka Lipmans visus lēmumus federācijā pieņem vienpersoniski, taču tā nav. Rīt valdes sēdē izdiskutēsim gan izlases sasniegto pasaules čempionātā, gan to, kā gatavosimies olimpiskajai kvalifikācijai,” situāciju komentēja Lipmans.

Aizvadītajā pasaules čempionātā Maskavā Latvijas izlase ierindojās 13. vietā, tādejādi neizpildot federācijas vadības izvirzīto uzdevumu. Kā zināms pirms došanās uz Maskavu federācijas valde Beresņeva vadītajai komandai izvirzīja uzdevumu iekļūt labāko desmit komandu skaitā.

Jau vēstīts, ka no 1. - 4. septembrim Latvijas izlasei paredzētas cīņas 2018. gada Phjončhanas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Rīgā, kur mūsu izlasei pretī stāsies Vācijas, Austrijas un Japānas izlases. Latvijas izlasei pirms augstākminētā turnīra Rīgā paredzēta pārbaudes spēle ar Dānijas valstsvienību.