Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Latvijas valdību Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs pārstāvēs aizsardzības ministrs

© Scanpix

Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs Latvijas valdību pārstāvēs aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS), aģentūru LETA informēja Ministru kabineta preses sekretāre Lita Juberte.

Aizsardzības ministrs olimpisko spēļu norises vietā būs no 4.augusta līdz 11.augustam, piedaloties atklāšanas ceremonijā, kā arī citos pasākumos.

"Esmu pagodināts par iespēju būt kopā ar mūsu sportistiem šajās olimpiskajās spēlēs. No savas pieredzes zinu, cik nozīmīgs ir atbalsts un uzmundrinājums, jo īpaši tad, kad startē zem savas valsts karoga un atrodies ļoti tālu no Latvijas. Ceru, ka Riodežaneiro varēšu mūsējos viest vairāk optimisma un ticības tam, ka varam atgriezties ar medaļām. Latvija to ir apliecinājusi ne vienu reizi vien," pauž ministrs.

Rīt, 26.jūlijā, Ministru kabinetā valdības ministri Latvijas olimpiešiem varēs nosūtīt vēlējumus, tos pievienojot ceļojošajam kamolam Latvijas Pasta un Latvijas Olimpiskās komitejas sāktajā akcijā.

Riodežaneiro olimpiskās spēles notiks no 5. līdz 21.augustam. Latvijas izlases pieteikumā dalībai sacensībās ir 33 sportisti.