Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

Motokrosists Kozlovskis Pasaules kausā veterāniem izcīna devīto vietu

© mxgp.com

Ar izcīnītu devīto vietu divu braucienu summā Pasaules kausa izcīņu motokrosa veterāniem noslēdzies latvietis Leons Kozlovskis. Sacensības norisinājās Nīderlandē, Asenes trasē.

Jau vēstījām, ka sestdien notikušajā pirmajā braucienā Kozlovskis starp gandrīz 40 konkurentiem pēc mazliet pieticīgāka starta aizcīnījās līdz septītajai vietai. Diemžēl sportists saņēma sodu par trokšņa līmeņa pārsniegšanu motociklam, kā rezultātā atkrita uz 12. pozīciju.

Šodien notika otrais brauciens Pasaules kausā. Pirmajā aplī Kozlovskis ierindojās 13. pozīcijā, taču progresēja, sacensību vidū bija jau astotais, bet divus apļus pirms beigām pakāpās uz septīto vietu, kurā arī finišēja.

Rezultātā "MX Ādaži" komandas vadītājs un Latvijas motokrosa veterānu sacīkšu regulārais uzvarētājs Pasaules kausa izcīņu šogad noslēdzis devītajā vietā divu braucienu summā.

Otro gadu pēc kārtas par uzvarētāju kļuvis zviedrs Matss Nilsons, kurš uzvarēja abos braucienos. Otrais abās sacīkstēs un arī summā holandietis Tons van Grinsvens, bet ar ceturto un trešo vietu braucienos pie godalgotās trešās vietas šogad ticis zviedrs Roberts Forsels.

Atgādinām, ka pirms gada Leons Kozlovskis Pasaules kausā ieņēma piekto vietu.