Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

NFL spēlētāju Hārdiju arestē par kokaīna glabāšanu

© Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētājs Gregs Hārdijs vakardien ir nonācis policijas redzeslokā un vēlāk arī apcietināts par kokaīna uzglabāšanu. Bijušais Karolīnas "Panthers" un Dalasas "Cowboys" aizsargs Gregs Hārdijs, pat neskatoties uz lielisko 2015. gada sezonu, kurā viņš izpildīja 12 sekus, pašlaik ir bez kluba un interese par spēlētāju arī ir neliela. Pēc pēdējo dienu notikumiem, jādomā, tā būs pazudusi pavisam.

Hārdiju apturēja ceļu patruļas ekipāža par to, ka futbolists nebija parādījis pagriezienu un veicis manevru, taču, pēc automašīnas pārmeklēšanas, vēlāk izrādījās, ka sportists savā auto ir uzglabājis arī aizliegtās vielas. Tiek ziņots, ka aizliegtā viela ir bijis kokaīns.

Jāpiebilst, ka Gregs Hārdijs, lai arī nenoliedzami ir ļoti talantīgs un spējīgs futbolists, savu profesionāļa karjeru ir pamatīgi sabojājis (izbeidzis pavisam?) dēļ biežajiem incidentiem ārpus laukuma. Nepievēršoties viņa ne vienmēr korektajiem izteikumiem, vēl pirms pāris gadiem aizsargs tika apsūdzēts draudu izteikšanā savai tā laika draudzenei, tajā skaitā viņš esot draudējis draudzeni nogalināt.

Pēc vakardienas incidenta Hārdijs gan ilgi aizturēšanas izolatorā nepavadīja, jo samaksāja piecus tūkstošus ASV dolāru lielu drošības naudu un tika atbrīvots.