Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Sports \ Futbols

"Blackpool" atsakas no Aleksandra Cauņas

Latvijas futbolists Aleksandrs Cauņa, kurš bija devies atrādīties Anglijas premjerlīgas klubam "Blackpool", kura īpašnieks ir uzņēmējs Valērijs Belokoņs, kluba vadību par savu meistarību līdz galam nav pārliecinājis, portālam Sportacentrs.com atklāja "Blackpool" direktors Normunds Malnačs.

"Puisis atstāja labu iespaidu, taču treneri uzskata, ka Aleksandrs Cauņa Premjerlīgas līmenim vēl nav gatavs," sacīja Malnačs. "Pēc nesenā savainojuma izdziedēšanas varēja just, ka viņš vēl nav fiziski gatavs, daudz zaudēja gaisa divcīņās. Ja kopējā sniegumā būs uzlabojumi, aicināsim vēl. Cauņam ir potenciāls, sekosim līdzi viņam, taču pagaidām līgums netiks piedāvāts. Tāpat novērosim arī citus spēlētājus, iespējas iekļūt komandā futbolistiem ir."

Cauņa uz Blekpūli devās šīs nedēļas sākumā, bet trešdien aizvadīja spēli dublieru komandas sastāvā pret Anglijas ceturtās spēcīgākās līgas komandu "Morecambe", kuru dublieri zaudēja ar 0:3. Cauņa labi uzsācis spēli, jau pirmajās minūtēs ar lielisku piespēli esot izvirzījis partneri labā vārtu gūšanas pozīcijā, tomēr kopumā trenerus ar savu sniegumu nepārliecināja.

22 gadus vecais futbolists jau ir spēlējis Anglijā, kuras otrajā divīzijā - ''League Championship'' ar īres tiesībām pārstāvēja ''Watford'' piecās spēlēs 2009. gada pavasarī, gūstot arī vienus vārtus.